Van'a gelen ünlülerin ilk uğrak yeri: Van Kahvaltıcılar Sokağı

Van'a Kadınlar Matinesi için Konser Vermeye gelen Sanatçı Berna Tan, Kahvaltıcılar Sokağında Van Kahvaltısı ile en güzel şekilde ağırlandı.

Van'a gelen ünlülerin ilk uğrak yeri: Van Kahvaltıcılar Sokağı

Her gün yurt içi ve yurt dışından meşhur Van Kahvaltısı yapmayan gelen yüzlerce insana hizmet veren Van Kahvaltıcılar Sokağı, birçok sanatçıya, politikacıya, iş adamlarına, diplomatlara, üst düzey yetkililere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Van'da konser vermek için gelen Sanatçı Berna Tan, konserin ardından soluğu Van Kahvaltıcılar Sokağı'nda aldı.

Meşhur sokakta kahvaltı hizmeti sunan Sütçü Kenan'da Van Kahvaltısı yapan Sanatçı Tan, kendisine gösterilen ilgi, alaka ve hizmetten ötürü teşekkürlerini dile getirdi.

Van'a yolu düştüğünde mutlaka Kahvaltıcılar Sokağı'na uğradığını belirten Sanatçı Tan, söz konusu sokağın Van'a ayrı bir hava, ayrı bir atmosfer kattığını belirtti.

Meşhur Van Kahvaltısı'nın en güzel şekilde sunulduğu yerin bu sokak olduğundan söz eden Tan, Sütçü Kenan'ın özellikle tercih edilmesinin mutlaka önemli bir nedeninin olduğunu dile getirdi.

Sanatçı Tan, "Gerçekten de buranın havası bir başka. Burada son derece güzel bir kahvaltı hizmeti sunuluyor. Misafirlere gösterilen ilgi ve alaka bir başka güzel. Van'a gelen herkesin mutlaka bu sokağa uğramasını tavsiye ediyorum. Van Kahvaltısı gerçekten çok harika. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

KAHVALTICILAR SOKAĞI BİR VİTRİNDİR

Van Kahvaltıcılar Sokağı'nın Van'ın vitrini konumunda olduğunu belirten Sütçü Kenan ise, bu sokakta yapılan her hizmetin Van'a ve Van Kahvaltısı'na ayrı bir değer kattığını belirtti.

Yılın her mevsiminde bu güzel ve özel sokakta yerli ve yabancı binlerce turisti ağırladıklarını belirten Sütçü Kenan, "Van'a gelen her sanatçı bu sokağa uğramadan Van'dan ayrılmıyor. Bu davranış bizi mutlu ediyor. İnsanların zihinlerinde güzel yer edinmişsek ne mutlu bize. Yaptığımız kaliteli hizmetin meyvelerini alıyoruz. İnsanlara değerli olduklarını hissettirirseniz, yaptığınız işi güzel sunarsanız, kaliteli hizmet noktasında ödün vermezseniz karşılığını alırsınız. Bizlerde işletme olarak bu prensipler doğrultusunda hizmet etmeye özen gösteriyoruz. Bu sokağı bir vitrin olarak görüyor, bu vitrinde olması gereken ne varsa onu sergilemekten kaçınmıyoruz. Önceliğimiz her zaman kaliteli hizmet ve misafirperverliktir. Ünlü sanatçıların bu sokağı tercih etmesi tüm esnaflarımızı memnun ediyor. Esnaf ta bu anlamda üzerine düşenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyor. Biz bi anlamda burada Van'ın turizm elçiliğini de yapmış oluyoruz. Çünkü yaptığınız hizmet Van'ın da imajıdır. Bu imajı korumaya ve yarınlara en güzel şekilde aktarmaya her zaman özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

BERNA TAN'IN ÖZGEÇMİŞİ

30 Mart 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Berna Tan, Kazım Özalp İlköğretim Okulundan mezun olmuştur. Koç burcudur. Baba tarafından aslen Diyarbakır nüfusuna kayıtlıdır.

Berna Tan Müzik dünyasına giriş ve müzik kariyeri;

Birkaç sene önce katıldığı Pop Star Alaturka yarışması ile isminden söz ettirmiştir. Seçmelerin son üç gününde annesinin de çok ısrar etmesi üzerine yarışmaya katılmıştır. O dönemde jüri olarak Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Orhan Gencebay bulunmakta idi. Yarışmada Ebru Gündeş'in Çok Mu Gördünüz şarkısını seslendirmiş ve Gündeş'in Ya Budur İşte, aradığım ses bu dediğini yarışmaya alındığını dile getirmiştir.

Babasının da sesinin çok güzel olduğun aktaran güzel sanatçı Selçuk Tekay'dan müzik eğitimi almıştır. Tamamen kulak olduğunu, Konservatuvar mezunu olmadığını belirtmiştir. Eğitim döneminde sürekli müzik yarışmalarında yer almış ve her katıldığında 1. olmuştur. Asıl mesleği tasarımcılık olan Berna Tan, ayakkabı ve çanta tasarım işi yapmıştır. 2008 yılında ise profesyonel müzik hayatına adım atmıştır.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER