Van 1. Amatörde liderler değişmedi

Van 1. Amatör küme karşılaşmaları 2 grupta da kıyasıya mücadelelerle devam ediyor. 2 grupta toplam 17 takımın mücadeleleri kıyasıya devam ederken, ligde 5. Hafta sonunda da 2 grupta da liderler değişmedi.

Van 1. Amatörde liderler değişmedi

Van 1. Amatör kümede geride kalan 5 haftalık maraton sonunda A grubunda 15 puanlı Gürpınar Belediyespor, B grubunda ise yine 15 puanlı İpekyolu Belediyespor liderliğini sürdürdü.

Her hafta sonu İŞGEM, sanayi ve ilçe takımlarının sahalarında oynanan karşılaşmalar, kıyasıya mücadelelere sahne olurken, bol gollü sonuçlarla sona eriyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı liglerde futbol müsabakaları oynanmaya devam ederken, bu bağlamda Van 1. Amatör Futbol müsabakalarında beşinci hafta geride kaldı.

GÜRPINAR A GRUBUNDA GÜRPINAR 5'TE 5 YAPTI

Van 1. Amatör Küme A Grubunda liderlik koltuğunda bulunan Gürpınar Belediyespor, sahasında konuk ettiği Van Yolspor'u 4-1 mağlup ederek puanını 15'e çıkarırken, Van Özel Hürriyet Eğitim Kurumlarına konuk olan Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor takımı ise sahadan 4-0 galip ayrılarak, 10 puanla lideri takibini sürdürdü.

Özalp Gençlikspor, konuk ettiği Van Kartalspor'u 4-0 mağlup ederek puanını 8'e çıkarırken, Erciş Örenespor ise sahasında Altay Eğitim Kültürspor'u 2-1'le geçti.

A Grubunda Gürpınar Belediyespor 15 puanla liderlik koltuğunda bulunurken, Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Grupta Erciş Örenespor, 9 puanla üçüncü sırada kendisine yer bulurken, Özalp Gençlikspor ise 8 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Altay Eğitim Kültürspor 6 puanla beşinci sırada yer alırken, Van Yolspor ise 4 puanla altıncı sırada yer alıyor.

Grupta puanları bulunmayan Van Kartalspor ve Van Özel Hürriyet Eğitim Kurumları ise son sırayı paylaşıyorlar.

İPEKYOLU B GRUBUNDA 5'TE 5 YAPTI

Van 1. Amatör Küme B Grubunda liderlik koltuğunda bulunan İpekyolu Belediye Gençlikspor, konuk ettiği Van DSİ'yi 1-0 mağlup ederek puanını 15'e çıkarırken, İlvanspor'u 5-1 mağlup eden Erciş Gençlik Belediyespor ise 10 puanla ikinci sırada yer aldı.

Tuşba Gençlik Merkezi konuk olduğu Van Gençlikspor'a 6-1 mağlup olurken, Başkale Gençlikspor ise sahasında Yeşil Gevaşspor'u 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Grupta İpekyolu Belediye Gençlikspor 15 puanla liderlik koltuğunda bulunurken, Erciş Gençlik Belediyespor ise 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Van DSİ 9 puanla üçüncü sırada yer alırken, Başkale Gençlikspor ise 7 puanla dördüncü sırada kendisine yer buldu.

İlvanspor 6 puan 0 averajla beşinci sırada yer alırken, Yeşil Gevaşspor ise 6 puan -9 averajla altıncı sırada yer alıyor.

Van Gençlikspor 3 puan -2 averajla yedinci sırada yer alırken, Erciş 1 Nisanspor ise 3 puan -15 averajla sekizinci sırada bulunuyor.

B grubunda Tuşba Gençlik Merkezi ise 0 puanla son sırada yer alıyor.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz- Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER