Vali eşinden lösemili hastalara ziyaret...

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ nedeniyle hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Vali eşinden lösemili hastalara ziyaret...

    Büyükşehir Belediyesi ‘2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’ nedeniyle lösemili çocukları unutmayarak bir takım etkinlik düzenledi. 
   Bu kapsamda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi hematoloji ve Onkoloji servislerinde tedavi gören lösemili çocuklarla bir araya gelindi.
    Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, hastanede lösemili çocukları tek tek ziyaret etti. 
   Çocukların tedavi süreçleriyle ilgili Hastane Başhekimi Ümit Haluk İliklerden bilgi alan Meral Bilmez, çocuklara çeşitli hediyeler vererek birlikte vakit geçirdi. 
    Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının organizasyonunda gerçekleştirilen ziyarete Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez’in yanı sıra YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli’nin eşi Duygu Şevli, Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez’in eşi Bilgin Bekmez ve Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek katıldı.
Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2021, 21:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29