Vali Bilmez, Gevaşlı muhtarları dinledi

Van Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İpekyolu ve Tuşba ilçesindeki mahalle muhtarlarının ardından, bu kez de Gevaş ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Bilmez, Gevaşlı muhtarları dinledi

Fidanlık Parkı'nda düzenlenen toplantıya Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Gevaş Kaymakamı Hamit Genç, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelik, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Mucip Tapan, Başkan Danışmanı Sinan Hakan, daire başkanları ve Gevaş ilçesindeki muhtarlar katıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mucip Tapan, 2019 yılından bu yana kent merkezi ve ilçelerde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili sunum yaptı.

"AŞI ORANINDA İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİLİZ"

Daha sonra söz alan ve aşı konusunda muhtarlardan destek isteyen Vali Bilmez, "Pandemiden dolayı yaklaşık olarak 1,5 yıldır bir araya gelemiyoruz. Pandemi maalesef bütün hayatımızı kısıtladı. Kendi çocuklarımıza sarılamadık, büyüklerimizin ellerini öpemedik. Ama geldiğimiz noktada, aşı bulundu. Ama aşı oranında da istenilen düzeyde değiliz. İkinci doz aşıda il olarak şuan kırmızı kategorideyiz. Aşı konusunda duyarlılığımıza devam edelim. Her muhtarımız günde 30 kişi aşıya gönderirse, bu süreci çok hızlı bir şekilde atlatırız. Bu konuda sizlerden ciddi anlamda destek bekliyoruz. Burada amacımız sizi dinlemek. Bütün kurumlarla burada sorunlarınızı ilk ağızdan dinleyeceğiz" diye konuştu.

Vali Bilmez'in ardından, Ak Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar ve Abdulahat Arvas kısa birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından söz alan muhtarlar ise, mahallelerindeki sorunları dile getirerek, sorunların çözümleri konusunda fikirlerini paylaştı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Gevaş Kaymakamı Hamit Genç, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelik, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Mucip Tapan, Başkan Danışmanı Sinan Hakan, daire başkanları ve Gevaş ilçesindeki muhtarlar daha sonra Fidanlık Parkı'nı gezdi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER