Vali Bilmez, Büyükşehir'in çalışmalarını inceledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesi’nin kentte devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Bilmez, Büyükşehir'in çalışmalarını inceledi

Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte çalışmalarına hız verdi.

  17 günlük süreçte devam eden çalışmaları takip eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, çalışmalarda gelinen aşama ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

  İlk olarak Hacıbekir Caddesi son etabında devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Bilmez, çalışmanın tamamlanması talimatını verdi.

  Bir süre caddedeki çalışmaları takip eden Vali Bilmez, daha sonra Şerefiye Mahallesi Çohaz Kavşağı’ndaki düzenleme çalışmalarında gelinen aşamayı inceledi.

  Daha sonra Kurubaş Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesince ilk kez yapılan Beton Yolu inceleyen Vali Mehmet Emin Bilmez, Edremit ilçesindeki Eski Fidanlık sahil yolunda devam eden çalışmaları takip ederek proje hakkında bilgi aldı.

  Sahil yolunun büyük bir kısmını yürüyen Vali Bilmez’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Mucip Tapan, Fen İşleri Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve yüklenici firma temsilcileri eşlik etti.

  Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi  

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29