Tuşba'da yüz yüze eğitim başladı

Tuşba ilçesinde 2020-2021 yılı Yüz yüze Eğitim ve Öğretim ikinci dönem açılışı Tuşba ilçe Kaymakamı Furkan Duman’ın katılımı ile Tuşba ilçesine bağlı Vali Haydar Bey Lisesinde yapılan törenle başladı.

Tuşba'da yüz yüze eğitim başladı

  Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Vali Haydar Bey Lisesinde düzenlenen programa, Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman,  İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Burhan Kırıcı, Recep Türk, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu ve Şube Müdürleri, Okul Müdürü, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

  Vali Haydar Bey Lisesi konferans salonunda düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Osman Atabay ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu birer konuşma yaptı.

  Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman ise yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz ile yüz yüze, diğer kademe öğrencilerimizle online olarak İstiklal Marşı'mızı coşkulu bir şekilde söyleyerek yeni döneme başladık. Önce uzaktan eğitim ardından ara tatil derken öğrenciler üç ayı aşkın süredir okullarından ayrıydı. Köy okulları ve anaokullarında yüz yüze eğitimin başlamasıyla hasret sona erdi. Bu hafta itibarıyla Tuşba İlçemize bağlı tüm öğrencilerimizi okullarına kavuşturmanın ve gülümsemelerine şahit olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İkinci yarıyılın tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

  Yapılan konuşmaların ardından Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman ve katılımcılar, Tuşba Kaymakamlığı tarafından temin edilen kitapları öğrencilere hediye ettiler. Son olarak Kaymakam Duman öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin hayırlara vesile olmasını diledi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29