Tuşba'da, hayırseverlerin desteğiyle okul kütüphanesi hizmete açıldı

Van'ın Tuşba İlçesi'nde, Van Şair ve Yazarlar Birliği'nin organizesinde, hayırseverlerin de katkısıyla bir kütüphane hizmete girdi.

Tuşba'da, hayırseverlerin desteğiyle okul kütüphanesi hizmete açıldı

Van'ın Tuşba İlçesi'nde bulunan Abdulkadir Geylani İmam Hatip Ortaokulu'nda, Polis Ali İzzet Avşin'in isminin verildiği kütüphane, Van Şair ve Yazarlar Birliği (VAYAB) tarafındanbaşlatılan kampanya sonucu hizmete açıldı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan VAYAB Başkanı Yaşar Adıyaman, "Projede Merhum Polis Ali İzzet Avşin ailesi, dostları ve kitapsever dostların katkısı büyüktü. Evvela bu kampanyamıza destek veren başta Nurcan Avşin hocamıza, Van Şair ve Yazarlar Birliği'ne, Tuşba ilçe Milli Eğitim Müdürü M. Bakır Bedevioğlu hocamıza, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerine, Tuşba Kaymakamı Furkan Duman'a, Akamedisyen Prof. Dr Mehmet Kınık ve ekibine, Simer Yayınevi yazarlarına, Simer Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Leyla Mihrinaz Engin hocamıza, Esma Bolat, Şenay Tek, Esra Altuğay, Gürkan Karahan, Sadettin Turhan ve Yılmaz Şit hocalarımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim. İsmini sayamadığım destek veren kitapsever dostlara, akrabalarıma ve bu süreçte kitap ile destek veren aileme, kardeşlerime ve hep yanımızda olan dostlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER