Tuşba Belediyesi’nden sağlık personeline aşı birimi…

Tuşba Belediyesi, hem kendi personelinin hem de vatandaşların sağlık kuruluşlarına gitmeden Koronavirüs (Covid-19) aşılarını bulundukları yerde yapabilmelerini sağlamak amacıyla Tuşba İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli için aşı birimi oluşturdu.

Tuşba Belediyesi’nden sağlık personeline aşı birimi…

Van’da adeta bir seferberlik ruhu ile tüm hastane ve sağlık ocaklarında yürütülen Koronavirüs (Covid-19) aşı kampanyasına bir destek de Tuşba Belediyesi’nde geldi. Hem personelinin hem de mahalle sakinlerinin sağlık kuruluşuna gitmeden bulundukları yere aşılarını olabilmeleri için belediye hizmet binası bahçesinde sağlık çalışanları için aşı birimi kuran Tuşba Belediyesi, böylelikle bir nebze de olsa sağlık kuruluşlarında meydana gelebilecek yığılmaların önüne geçmiş oluyor.

Belediye bahçesinde randevulu ve randevusuz aşı sırası gelen tüm vatandaşların gün boyu gelip aşısını yapabileceklerini kaydeden Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, sabah 10:00’da başlayan aşı çalışmasının saat 17:00’ye kadar devam edeceğini ifade etti. Sırası gelen tüm vatandaşların aşılarını yapmaları yönünde çağrıda da bulunan Başkan Akman, “Bilim insanlarımız bu pandemiden korunmanın en etkin yolun aşı olduğunu söylüyorlar. Bizler de bunun için mutlaka aşımızı yapmamız gerekir. Aşı yapıldıktan sonra da sosyal mesafe, maske ve temizlik tedbirlerini kesinlikle elden bırakmamamız gerekiyor” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2021, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29