Türkmenoğlu ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yönetim kurulu üyeleri, M. Akif Açışlı, Esra Bakan, Ramazan Gülbay ve Enver Aksöyek ile birlikte kentte bulunan birçok kamu kurumunu ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Türkmenoğlu ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Van yönetimini, 2023 hedeflerine ulaşmak ve Van'da AK Parti’nin hizmetlerini ve bundan istifade eden vatandaşların çalışmalarını yerinde görmek ve sorunları yerinde dinleyip çözümlerine katkı sunmak amacıyla mahalle mahalle, ev ev gezerek çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Van İl Teşkilatı Tuşba Halk Eğitim Merkezi, İpekyolu Kadın Destek Merkezi, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Merkezi, Edremit Kültür Merkezi ve Edremit İşgem Tesislerini ziyaret ederek burada üretim yapan kursiyerler ile bir araya geldi.

Burada yapılan el emeği göz nuru ürünlere bakan Kayhan Türkmenoğlu kursiyerlere emekleri için teşekkür etti. Türkmenoğlu daha sonra Kuran Kursu öğrencilerini de ziyaret ederek onlarla sorulu cevaplı diyaloğa girdi. Peygamber efendimiz ve hayatıyla alakalı sorulan sorulara verilen cevaplar karşısında Türkmenoğlu, “Yeni bir nesil geliyor. Bu çocuklarımız ülkemizin geleceğini teminat altına alacak bireyler olarak dini ve milli kültürlerini öğrenerek hayata başlıyorlar. İşte AK Partini diğer partilerden farkı, bizler güzel Türkiye'mizin kendi kültürüyle gençlerimizi donatırken birileri bize yabancı düşüncelerle Marksist, Leninist veya batıcı fikirlerle gençlerimize yaklaşıyorlar. Burada görev yapan bütün hocalarımıza teşekkürler ediyorum” diyerek öğrencilere boyama kitabı hediye etti.

Daha kentteki engelli dernekleriyle bir araya gelindi. AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Abdurrahman Çohaz’ın koordine ettiği toplantıya engelli dernekleri katıldı. Engelli Dernekleri adına konuşan Hanefi Baykara “AK Hükümetlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bizlere vermiş olduğu bütün destekler için sonsuz teşekkür ediyoruz.  Keza Van’da da ne zaman arasak ulaşabildiğimiz zatı alinize bize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan ötürü de şükranlarımızı bildiriyoruz” dedi.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise “Toplumumuzun en hassas bireyleri olan engelliler ve onları temsil eden siz değerli başkanlar için devletimiz ne yapsa azdır. Çünkü bizi biz yapan zaten sosyal devlet anlayışıdır. Bu noktada her zaman sizlerin yanındayız” diyerek sözlerini noktaladı. Program çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında sona erdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER