Türkmenoğlu'ndan, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret...

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, güvenoyu alan yeni yönetimi tebrik etti.

Türkmenoğlu'ndan, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret...

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdullah Çalım, Sinan Başak, Mehmet Tuğrul, Muğdat Günini ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalağan ile birlikte Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Türkmenoğlu, geçtiğimiz gün yapılan 10. Olağan Genel Kurul sonrası güven tazeleyen Fatih Sevinç ve yönetimine başarılar diledi.

23 yıllık geçmişe sahip olan cemiyetin, gazetecilik mesleğinin gelişmesi ve sürdürülmesi noktasında güzel çalışmalara imza atması temennisinde bulunan Türkmenoğlu, "Van'da gazetecilerin bir araya geldiği ve hemen hemen 23 yıldır Van'da kurulan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret edelim istedik. Bu vesile ile hafta içerisinde yapılan seçimde, tekrar başkanlığa seçilen yeni yönetiminizi tebrik ediyoruz. Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti, yürekli, cesur, hiç korkmadan Van'daki bütün gazeteci dostlarına ve Van'daki gazetecilik sektörüne bir yol haritası çizme görevi üstleniyor. Umarım yeni dönemde, vereceğiniz hizmet içi eğitim seminerleri ile genç jenerasyonların yetişmesine vesile olursunuz" ifadelerini kullandı.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ise, yeni dönemde faydalı çalışmalar yapma gayretinde olacaklarını belirtti.

Ziyarette, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdülbaki Karaca, Haşim Talay, Bişar Ulutaş, Şükrü Akyüz, Ali İhsan Öztürk ve Cemal Aşan da hazır bulundu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29