Türkmenoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkmenoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Cadde esnafına hayırlı işler dileyen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz" dedi.

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kentte çeşitli noktalara kurulan aşı stantlarını ziyaret etti. Her gün farklı noktada vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye devam eden Başkan Türkmenoğlu, Artos AVM pasajı esnafını ve aşı standını ziyaret ederek burada aşı olan vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

"BİLİMLE İLGİSİ OLMAYAN SÖZLERE İTİBAR ETMEYİN"

Aşılamada gelinen son noktayı değerlendiren Türkmenoğlu "Van'da aşılama konusundaki hedefimiz, aşı olmayan kalmamasıdır. Koronavirüsten korunmak amacıyla mutlak suretle vatandaşlarımızın aşılanması gerekiyor. Bunu söylerken AK Parti Başkanı olarak gönüllü olarak ilk aşılanan kişilerden birisiyim. Hiçbir şekilde dışarıdan duyulan ve bilimle ilgisi olmayan sözlere itibar etmeyin. Sağlık personellerimize ve sağlık müdürümüze teşekkür ediyorum. Özellikle bu noktada aşılanma konusunda istekli davranan bütün Vanlı hemşehrilerimize gönülden teşekkürlerimi iletmek istiyorum. İnşallah koronavirüsün tamamen bittiği ve herkesin maskeden ve benzeri şeylerden kurtulduğu zamanları hep birlikte inşallah yakın zamanda görürüz" dedi.

Esnaf ve vatandaşlar ise ziyaretten dolayı Türkmenoğlu'na teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER