Turgutluspor- Vanspor maçının detayları…

Temsilcimiz Vanspor, deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor'u Emrah Tacir ve Hamza Küçükköylü'nün (2) golleriyle 3-1 mağlup ederek, puanını 14'e yükseltti.

Turgutluspor- Vanspor maçının detayları…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve namağlup unvanını sürdüren Vanspor, altıncı hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Dokuzuncu dakikada kullanılan korner vuruşunda, Emrah Tacir güzel bir vole ile ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda da etkili olan Vanspor, 56. dakikada Hamza Küçükköylü'nün penaltıdan attığı golle 2-0 öne geçti. 74. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Hamza, farkı üçe çıkaran golü kaydetti.

Karşılaşma böyle bitecek derken, Turgutluspor'da Burak Çoban, skoru belirleyen golü kaydetti:1-3

Turgutluspor Kazım Akgün teknik sorumluluğunda sahaya; Numan Sosyal, Özgür Özdemir, Nuri Emre Akşit, Yiğit Utku Gök, Hamit Kulya, Marvin Sinan Büyüksakarya, Hakan Turan, Emre Keskin, Alper Ademoğlu, Mutlu Aksu Doğan ve Burak Çoban onbiri ile çıktı.

Vanspor ise Saffet İşler teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Varupluoğlu, Yakup Demir, İsmet Kavuştu, Barış Gök, Fatih Somuncu, Oktay Aydin, Emrah Tacir, Serkan Kaya, Mehmet Şirin Soydan ve Hamza Küçükköylü onbiri ile çıktı.

Turgutlu 7 Eylül Stadyumu'nda saat 15.30'da başlayan karşılaşmayı Levent Gümüşdere, İlke Akman, Yunus Doğan ve Tolga Tugay İnan hakem dörtlüsü yönetti.

İLK YARIDAKİ TEK GOL EMRAH'TAN…

İlk dakikalarda iki takımda kontrollü oyun sergiledi.

9. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti. Fatih'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Emrah Tacir, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

11. dakikada Turgutluspor'un geliştirdiği atakta, Vanspor'da Yakup son anda araya girdi.

23. dakikada Vanspor net bir ataktan faydalanamadı. Barış'ın pasında topla buluşan Serkan Kaya, rakiplerini çalımlayarak ceza alanı içine kadar girdi, vuruşunda top savunmadan döndü.

24. dakikada Turgutluspor'un Mutlu ile geliştirdiği atakta, top kale çizgisini paralel olarak geçti.

28. dakikada Turgutluspor'un kullandığı köşe vuruşunda, karambolde kalan topu, son anda kaleci Aydın kontrol etti.

34. dakikada Turgutluspor'un geliştirdiği atakta Nuri'nin uzaktan sert şutunu, kaleci Aydın son anda kornere çeldi.

41. dakikada Turgutluspor etkili geldi. Gelişen atakta topla buluşan Hamit'in vuruşunda, top kaleci Aydın'da kaldı.

43. dakikada Vanspor'un geliştirdiği atakta, Hakan'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Şirin'in pasında savunma araya girerek topu ulaştırdı.

İlk yarı Vanspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA HAMZA KÜÇÜKKÖYLÜ İKİ GOLE İMZA ATTI

İkinci yarının başında Vanspor'da Kerem yerini Furkan Polat'a bırakırken, Turgutluspor'ad ise Sinan yerini Serhat'a, Hamit yerini Sarper'e bıraktı.

52. dakikada Vanspor'un geliştirdiği kontra atakta, Hamza kaleci tarafından ceza alanı içinde yere düşürülünce, hakem penaltı noktasını gösterdi ve kaleci Numan'a direkt kırmızı kart gördü. Bu dakikada Turgutluspor'da Alper yerini yedek kaleci Ozan'a bıraktı.

56. dakikada Vanspor'da penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Hamza, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

62. dakikada Turgutluspor'da Yiğit sarı kart gördü.

65. dakikada Vanspor'da Sercan yerini Baran'a bıraktı.

67. dakikada Turgutluspor'da Yiğit Gök yerini Serhat Kot'a bıraktı.

70. dakikada Vanspor, Barış ve Fatih ile net ataktan faydalanamadı.

72. dakikada Vanspor'un geliştirdiği atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Fatih'in vuruşunda, kaleci Ozan topu son anda kornere çeldi.

74. dakikada Vanspor durumu 3-0 yaptı. Oktay'ın derin pasında topla buluşan Hamza, rakiplerini çalımlayarak topu kalecinin sağından filelerle buluşturarak kendinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti.

75. dakikada Turgutluspor'da Mutlu yerini Berk'e bıraktı.

78. dakikada Vanspor'da Hamza yerini Kubilay'a bırakırken, Oktay ise yerini Yusuf'a bıraktı.

81. dakikada Turgutluspor'un sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Burak Çoban, rakiplerini çalımlayarak ceza alanı içine kadar girdi, vuruşunda topa kaleci Aydın'ın sağından ağlarla buluşturduğu durumu 3-1 yaptı.

86. dakikada Vanspor'da Yakup Demir yerini Mete'ye bıraktı.

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika uzatma eklendi.

Maçta başka gol olmadı ve Vanspor deplasmanda 3-1 kazanarak puanını 14'e yükseltti.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER