Turgay Karatekin, ikinci galibiyetini aldı

Geçtiğimiz hafta Ağrıspor'la anlaşan Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin, ikinci maçında da galibiyetle ayrıldı. Önceki hafta deplasmanda Gümüşhanespor'a konuk olan ve 1-0 geriye düştüğü maçta 3-2 galip gelen Ağrıspor, bu hafta ise sahasında Ceyhanspor'u 4-0'la geçmeyi başardı.

Turgay Karatekin, ikinci galibiyetini aldı

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor, Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin yönetiminde ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor, sahasında Ceyhanspor ile karşı karşıya geldi. Ceyhanspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Ağrıspor, 3 puanı 4 golle almayı başardı.

Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin'in göreve getirilmesinin ardından, çıkış yakalayan Ağrı temsilcisi, bu çıkışını Ceyhanspor karşısında da sürdürdü. Maça hızlı ve etkili başlayan Ağrı temsilcisi, 15. dakikada Eren Yeşil'in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına da ilk yarıdaki gibi istekli ve arzulu başlayan Ağrı temsilcisi, rakip kalede önemli ataklar geliştirdi.

62. dakikada gelişen kontra atakta Eren Yeşil ile ikinci golünü bulan Ağrı temsilcisi, taraftarının desteğiyle, bu dakikalarda ataklarını sıklaştırdı.

Rakip kaleyi ablukaya alana Ağrıspor, 67. dakikada Seyit Gazanfer'in ayağından bulduğu golle durumu 3-0 yaptı.

Bu golden sonra, yine sık sık önemli ataklar geliştiren Ağrı temsilcisi, 90. dakikada farkı 4'e çıkardı. Gelişen atakta Oğuzhan Malcı fileleri havalandırarak skoru tayin eden golü kaydetti.

Ağrı temsilcisi bu galibiyetle puanını 34'e çıkardı ve sekizinci sıraya yükseldi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29