TFFHGD Van Şube Başkanı Odabaşı oldu

Van Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Van Şubesi 14'ncü olağan genel kurulu yapıldı. Gerçekleştirilen olağan genel kurulda TFFHGD Van Şube Başkanı Erkan Odabaşı oldu.

TFFHGD Van Şube Başkanı Odabaşı oldu

TFFHGD Van Şubesi, tüzüğünün 33. maddesi gereğince İpekyolu Gençlik Merkezi'nde 14'ncü olağan genel kurulunu gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan genel kurulda Erkan Odabaşı başkan olarak seçildi.

Yapılan olağan genel kurula Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Van Şubesi Eski Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Taner Coşkun, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Zafer Korkmaz, gözlemciler ve hakemler katıldı.

Uzun yıllar Van'ın sporuna değer katan emekçilerden oluşan ve Van'da gerçekleştirilen futbol müsabakaları başta olmak üzere görev aldıkları farklı şehirlerde Van'ı en iyi şekilde temsil eden Van Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin seçimi İpekyolu Gençlik Merkezi binasında 54 üyenin katılımı ile gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen seçimde 53 oy kullanılırken, 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Yapılan olağan genel kurulda tek liste halinde gidilen seçimde Erkan Odabaş TFFHGD Van Şube Başkanı seçildi.

Erkan Odabaş Başkanlığı'nda TFFHGD Van Şubesi'nin yine yönetimi Volkan Bilginoğlu (Başkan Yardımcısı), Yunus Gül, Hamza İnal, Rabia Aydoğdu'dan oluşurken, Denetim Kurulu Üyeliklerine Hüseyin Esen, Önder Seven ve Okan İncili seçildi.

Genel Merkez Üst Kurul Delegeleri ise Zafer Korkmaz, Koray Tan, Yusuf Demirkıran ve Erol Akyürek'ten oluştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER