Tarım Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, bu kapsamda Van'ın Edremit ve Başkale ilçelerinde denetimler yaparak, işletme sahiplerini bilgilendirdi.

Tarım Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor

  Yeni normalleşme süreciyle birlikte denetimlerini sıklaştıran Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

  Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçe müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla Edremit ve Başkale ilçelerinde denetim yaptı.

  Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, denetim sırasında normalleşme sürecinde salgının etkisini en aza indirmek için İşletmeleri bilgilendirdi.

  Denetimler kapsamında Edremit ilçesinde bulunan 500 baş hayvan kapasiteli damızlık düve merkezinde İlçe Müdürlüğü veteriner hekimleri tarafından denetim ve kontroller yapıldı. Kırsal mahallelerde ise küçükbaş hayvanlara küpe takılarak kayıtları ve program kapsamında aşıları yapıldı.

  Başkale ilçesinde ise faaliyet gösteren gıda satış yerlerinde riskli gıdalar grubunda yer alan ürünler başta olmak üzere gıda ürünlerinin denetimi yapıldı. İşletmelere koronavirüs kuralları ile gıdaların muhafaza koşulları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 Van Bölge Gazetesi: Aslıhan Karakoç

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER