Sünnetçioğlu: Sağlık çalışanlarımızın emeği unutulmaz

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Van İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, sağlık çalışanlarının emeğinin unutulamayacağını vurguladı.

Sünnetçioğlu: Sağlık çalışanlarımızın emeği unutulmaz

Müdür Sünnetçioğlu yayınladığı mesajından, “Ülkemizi sağlıkta gelişmiş ülkeler seviyesine getiren dönüşümde, en önemli unsur sağlık çalışanlarımız ve onların kutsal emekleridir” dedi.

14 Mart sağlık camiasının gurur günü ve bayramı olduğunu hatırlatan Sünnetçioğlu, mesajında şunlara yer verdi; “ Ülkemizi sağlıkta gelişmiş ülkeler seviyesine getiren dönüşümde, en önemli unsur sağlık çalışanlarımız ve onların kutsal emekleridir. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının hedefi, ülkemizi sağlık alanında daha ileri bir seviyeye taşımak, insanımıza hak ettiği sağlık hizmetini en etkin, en ileri ve en hızlı şekilde sunmaktır. Bu vazifeyi hakkıyla yerine getiren değerli hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı ve takdirlerimi sunuyorum. Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak İnsanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için kendini bu onurlu mesleğe adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, gece gündüz, kar, çamur, tatil demeden vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli yaşaması için hiçbir çabayı esirgemeyen, sağlık hizmetlerinin her alanında görevini hep fedakârca yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar. Başarılarının devamını ve sağlıklı günler geçirmesini dilerim.”Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2022, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29