SP İl Başkanı İlhan, Park AVM'nin akıbetini sordu

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı her hafta mutat olarak yaptığı basın açıklamasında Van Park AVM’nin son durumunu sordu. Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, parti binasında yaptığı açıklamada, 2011 yılında inşaatına başlanan, ancak 8 yıl sonra açılışı yapılan, açıldıktan bir yıl sonra ise yeniden kapatılan Park AVM’nin son durumunu sordu.

SP İl Başkanı İlhan, Park AVM'nin akıbetini sordu

  SP İl Başkanı İlhan, yaptığı açıklamada, “Dönemin Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından övgüyle anlatılıp hizmete açılan Van Park Avm’yle ilgili olarak Van Büyükşehir Belediyesine soruyoruz. Van Park Avm kaç yılda tamamlanmıştır, kaç para harcanmıştır? Van Park Avm’de bugün itibariyle kaç işyeri faaliyettedir ve kaç kişi istihdam edilmektedir? Van Park Avm’nin bugüne kadar ilimize ne gibi bir katkısı olmuştur?  Van Park Avm’yi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için ne gibi bir projeniz var? Van’ın en işlek noktasında, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan yapımı yıllar süren, milyonlarca para harcanan ve sonuçta bir ucube olarak şehrin göbeğinde duran Van Park Avm gelinen noktada etrafına tehlike saçan bir yapı haline dönüşmüştür” ifadelerini kullandı.

  İlhan, Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak Van Büyükşehir Belediyesi’ni Van Park AVM konusunda harekete geçmeye davet etti.

  Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER