Son 9 hafta

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen 22. Hafta karşılaşmaları geçen hafta Çarşamba günü oynanarak tamamlanırken, bu kez de İstanbul'daki hava koşulları nedeniyle ligin 30. Hafta karşılaşmaları ertelenmişti. Ertelenen 30. Hafta karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak ve ertelenen karşılaşmalar sona ermiş olacak.

Son 9 hafta

Evet, ertelenen ve geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarda temsilcimiz Vanspor deplasmanda Diyarbekirspor'u 1-0 mağlup ederek hem altın değerinde 3 puanı aldı hem de son 8 hafta mağlup olmamaya bir hafta daha ekleyerek mağlubiyetsiz 9. Haftayı da geride bıraktı.

Temsilcimiz Vanspor Diyarbekir deplasmanında galip gelirken, Sakarya, 1461 Trabzon FK ve Afjet Afyon takımları haftayı 3 puanla, Bodrumspor ve Çorumspor ise haftayı puansız kapatan takımlar oldu.

Bu sonuçlar sonucunda temsilcimiz Vanspor 53 puanla potada 4. sıraya yerleşerek üstündeki Bodrumspor'la arasındaki puan farkını 3'e indirirken, altındaki Çorum ve Afjet Afyon takımlarıyla arasındaki puan farkını ise 3'e çıkarmış oldu.

Son 9 haftalık istikrarlı çıkışıyla grupta adından söz ettiren adeta play-off bensiz olmaz diyen ekibimiz şehre de futbol heyecanını yeniden getirdi. Görünen o ki grubumuzda son 9 haftada takımımızın yakaladığı istikrarlı başarıyı yakalayan başka bir takım yok. İnanıyoruz ki yakalanan bu başarı bu istikrar bizi hedefimize kesinlikle götürecektir. Çünkü biz bunu hak ediyoruz.

Şimdi önümüzde son 9 haftalık bir maraton var. Bu maraton her takım için olduğu gibi bizim içinde zorlu geçecektir. Çünkü takımlar arasında fazla bir kopma yaşanmadığı için şampiyonluk play-off ve küme düşmeme mücadeleleri aynen devam edecektir. İşte buda her maçın zorlu ve çetin geçeceğinin bir göstergesidir.

Son 9 haftadır emin adımlarla yolumuza devam ettiğimiz gibi önümüzdeki son 9 haftalık maratonda da rehavete kapılmadan biraz daha dikkatli yolumuza devam etmeliyiz. Önümüzdeki son 9 haftalık maratona baktığımızda evimizde, Çorum, Etimesgut, Soma, 1461 Trabzon ve Niğde takımlarını konuk ederken, deplasmanda ise Sarıyer, Bodrum, Ankara ve İnegölpor'a konuk olacağız.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2022, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER