Şişli Öğretmenevi'nde hizmetler sürüyor

Kentin iki öğretmenevinden biri olan Van Şişli Öğretmenevi, pandemi tedbirleri kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Otel ve diğer birimleriyle hizmet seferberliğini sürdüren öğretmenevi, özellikle hijyen kuralları konusunda vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

Şişli Öğretmenevi'nde hizmetler sürüyor

  Şehrin merkezinde yer alan ve birçok kişinin tercih ettiği Van Şişli Öğretmenevi'nde hizmetler sürüyor.

  Öğretmenevine gelen tüm misafirlerin, öncelikle memnun ve mutlu bir şekilde ayrılması hususunda tüm çalışanların görevini eksiksiz yerine getirdiği gözleniyor.

  Kazım Karabekir Caddesi ürezinde, Kız Meslek Lisesi karşısında bulunan ve özellikle geniş bahçesi, yeşil alanları ve oto parkı ile dikkatleri çeken Şişli Öğretmenevi, nezih ve ferah ortamıyla da müşterilerinden tam not alıyor.

  Gazetemize açıklamalarda bulunan Şişli Öğretmenevi Müdürü Abdullah Turan, otele gelen tüm müşterilerin en iyi şekilde ağırlanıp, uğurlandığını dile getirerek, "Müşterilerimizin en iyi şekilde konuk edilmesi için ve buradan memnun ayrılması için çalışanlarımız da üstüne düşeni yapmaya gayret gösteriyor. Otel bünyesindeki tüm departman ve birimler için hijyen uygulamalarını prosedürleri periyodik izleme formları ve eğitimli personelimizle yerine getiriyoruz" dedi.

  "PANDEMİ KURALLARINA AZAMİ ÖZEN GÖSTERİLİYOR"

  Öğretmenevi'nde, pandemi kurallarının devam ettiğini söyleyen Müdür Turan,  "Özellikle pandemi sürecinde olası yığılmalar dikkate alınarak, sosyal mesafe kuralları, yer işaretlemeleri, sağlık bakanlığı onaylı alkol bazlı el antiseptiğini, tüm misafirlerimizin rahatlıkla görebileceği şekilde bulunduruyoruz. Ayrıca talep edilmesi durumunda maske veriyoruz. Bu konuda devamlı personel eğitimlerini takip ediyoruz. Misafirlerimize otele girişleri esnasında bilgilendirme yapılır, ayrıldığında odada bulunan tüm eşyalar dezenfekte edilir, bu konu ile ilgili personel görevlendirilmiştir. Yapılan tüm hijyen izolasyon çalışmalarının bir parçası olarak otelimizin tüm oda ve koridorları antiseptik boya ile boyanmış, misafirler için temiz ve ferah bir ortam oluşturulmuştur. Her ihtimale karşı misafirlerimizin sağlığını korumak için izolasyon odası yapılmış olup, ekipmanları hazır bulunduruyoruz. Dolayısıyla misafirlerimiz gönül rahatlığıyla otelimizde konaklayabilirler. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli reklam yüzümüzdür ve referanslarımızdır" ifadelerini kullandı.

  ÜCRETSİZ KAHVALTI, ÇAY SERVİSİ VE WİFİ HİZMETİ…

  Şişli Öğretmenevi Müdürü Abdullah Turan, oteldeki ücretsiz hizmetlerden de söz ederek, "Otel müşterilerimize ücretsiz kahvaltı, ücretsiz çay servisi ve wifi hizmetini sunuyoruz. Ayrıca müşterilerimizin özel görüşmelerini yapacağı ve misafirleri ile görüşüp sohbet edeceği, çayını, kahvesini içeceği vip odamızı hizmete açmış bulunuyoruz. Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Tevke'nin maddi ve manevi desteği büyük oldu. Müdürümüze teşekkür ederiz. Otelimizin eşsiz hizmetlerini hesaplı fiyatlarını anlatmayalım, sizlerin yerinde görmenizi bekleyelim. Eğitimli ve güler yüzlü personelimizle... Sonuç olarak karşılıklı memnuniyet oluşmasında, profesyonel bir ekiple hizmet ediyoruz. Marka özelinde stratejiyi kurgulayabilmek, profesyonellikle mümkündür. Bu da müşterilerimizin memnuniyeti ve teveccühleri dilekleri talepleri ve önerileriyle olacaktır, inşallah" şeklinde konuştu.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29