Şevgin’den Kayatürk’e tam destek

Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin işyerinde kendisini ziyaret ederek ticari hayatındaki bilgi birikim ve tecrübelerinden siyasi hayatında da yararlanmak isteyen Ak Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk’e tam destek vereceğini söyledi.

Şevgin’den Kayatürk’e tam destek

Ak Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, Şevginler Group AŞ’yi ziyaret etti.

Van’da seçim çalışmalarına hız veren Ak Parti Van 1. sıra Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin’i işyerinde ziyaret etti.

Yakın zamanda Van’da Şevginler Group bünyesinde hizmete girecek olan Şevginler Lisanslı Depoculuk AŞ (LİDAŞ) ve yeni hizmet binasını gezen Kayatürk, “Şevginler firması, Van’da yaptığı devasa yatırımla Van’ın gururu olmuştur.” Dedi.

Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, Ak Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk’ü bir süre makam odasında ağırladıktan sonra yeni hizmet binası, LİDAŞ  ve fabrika hakkında bilgi verdi.

Van’da 50 yıldır Şevginler Markası olarak Un, Yem, ve Şeker fabrikaları ile hizmet ediyoruz. Allah nasip ederse kurulumunu tamamladığımız ve yakında da açılışını yaparak Buğday Arpa ve Mısır Ambarı olacak olan Lisanslı Depoculuğu ilimize kazandıracağız. Dedi

ŞEVGİN: “50 YILLIK TİCARİ DENEYİMİMİ VE TECRÜBELERİMİ SİYASİ HAYATIMADA DA DEVAM EDECEĞİM”

Van’da hep birlikte birlik ve beraberlik içinde  “Doğru Adımlarla” Ak Parti’ye destek vererek çalışacaklarını ifade eden Şevgin, ticari hayatındaki bilgi birikim ve tecrübelerinden siyasi hayatında da yararlanmak isteyen Ak Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk’e tam destek vereceğini söyledi.

Şevgin, Van’da 20 köye yakın yaklaşık 30 Bini bulan Şevi Aşireti mensubu olarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için desteklerinin her zaman olduğu gibi bugünde devam edeceğini söyledi. Seçim çalışmalarında Kayatürk’le beraber hareket edeceğini belirten Şevgin, “Allah’ın izniyle Bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan zaferle çıkacaktır.” Dedi.

Kayatürk: “İş insanı Celal Şevgin, yaptığı ticari faaliyetler yatırımlarla ve hizmetlerle Van’da kendisini kanıtlamış başarılı bir ağabeyimizdir. Bugün özellikle kendisini iş yerinde ziyaret etmek istedim. Seçim çalışmalarında birlikte hareket edeceklerini belirten Kayatürk, İş insanı Şevgin’in bilgi birikim ve tecrübelerinden de yaralanacağız inşallah ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER