SELÇUK COŞKUN'DAN TEŞEKKÜR

SELÇUK COŞKUN'DAN TEŞEKKÜR

Mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisinden 28. Dönem Van milletvekili aday adayı oldum. Bu süreç içerisinde yaklaşık altı ay boyunca partimin ilkelerini ve Van için gerçekleştireceğime inandığım projelerimi anlatmak adına yollara düştüm. Van'ın İlçeleri başta olmak üzere CHP'nin İlçe teşkilatlarını ziyaret ettim. Bunun yanında Van' da bulunan STK temsilcilerini, millet İttifakının İl Başkanlarını, hiç bir ayrım yapmadan bütün mahalle muhtarlarını ziyaret edip fikir alışverişinde bulundum. İnanın şahsıma oldukça fazla teveccüh vardı. Fakat nasip olmadı gönül verdiğim partimden milletvekili adayı olamadım. Bu bir bayrak yarışıdır.

Fakat partime var olan inancım hiç bir zaman değişmedi bundan sonra da inşallah değişmeyecek. Gönül vermiş olduğum CHP'nin her kademesinde yaklaşık 20 Yıl boyunca aktif görevlerde bulundum. CHP Van İl Başkan Yardımcısı olduğum görevimden milletvekili aday adayı olmak için istifa ettim. 2002 Yılında yine partimden milletvekili aday adayı olmuştum. Coşkun ailesinin bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Çünkü bu aile her zaman CHP'li olmuştur. Geçmiş yıllarda aile büyüklerimiz milletvekili aday olmuşlar çok az bir farkla milletvekilliğini kaybetmişler. Oğlu olmakla gurur duyduğum merhum babam Sabahattin Coşkun, kendisini adeta eğitime adamış. Kurucusu olduğu İstasyon İlköğretim Okulunda içlerinde şimdi ünlü simalarında olduğu yüzlerce öğrenci yetiştirmiştir.

Selçuk Coşkun olarak aile şirketlerimizin iştigal alanlarında kimi gün traktör sürmüşüm, kimi gün ekin ekmişim. Yapmış olduğum işlerden gurur duymuşumdur. Bundan sonra da Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak, partimizi de iktidar yapmak için şahsım ve aile mensuplarımız ile var gücümüzle çalışacağız.

Selçuk Coşkun aday adayı olduğumuz süre içerisinde bizleri iş yerlerinde, evlerinde, ofislerinde ağırlayan, gönül sofralarını açan STK temsilcilerine, birbirinden kıymetli mahalle muhtarlarına, samimi duyguları ile yanımızda olan parti teşkilatlarıma, esnaflarımıza, hayır dualarını esirgemeyen gönül dostlarıma, hiç bir zaman maddi ve manevi olarak yanımdan ayrılmayan aile büyüklerime, her zaman bizlerin yanında duran ilkeli ve dürüst basın mensuplarına, çarşıda çaylarını yudumladığım kadım dostlarıma şahsım ve aile mensuplarım adına teşekkür ediyorum.  Ve Sana Söz her daim mensubu olduğum partimin yanında olacağım. Çünkü istiyoruz bu ülkeye, adalet gelsin, eşitlik gelsin, refah gelsin...!

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Van Milletvekili Aday Adayı

SELÇUK COŞKUN

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet kaya
Mehmet kaya - 1 yıl Önce

Mehmet kaya Ben şahsım olarak asıl teşekkürü ben size ediyorum aday adaylığı sürecinde çok omurgalı sosyal halkçı anlayış ve kişilikle partiye van’a yakışan bir durum sergiledim siz kalbimizin vekilisin bir vanlı olarak Şahsımla değerlerinle ailenle gurur duyuyorum iyi ki sizi tanımışım

SIRADAKİ HABER