Selçuk Coşkun'dan siyasi partilere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili adayı adayı Selçuk Coşkun, Van'da bulunan siyasi parti il başkanlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Selçuk Coşkun'dan siyasi partilere ziyaret

Önceki hafta CHP Van İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa edip milletvekili aday adayı olan İş İnsanı Selçuk Coşkun, kentteki siyasi partileri ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

İlk olarak İyi Parti'yi ziyaret eden Coşkun, burada İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, "Altılı masanın bileşenleri olarak ortak bir yol takip ediyoruz. Selçuk Coşkun ve ailesi Van'ın kadim aile mensuplarından birisidir. Her türlü katkıya hazırız" dedi.

CHP Van Milletvekili aday adayı Selçuk Coşkun ise, bu süreçte bütün partileri ziyaret edip, Van için yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Daha sonra Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Selçuk Coşkun, burada İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve partililer tarafından karşılandı.

CHP Van milletvekili aday adayı Selçuk Coşkun'un adaylık sürecini atlatmasının ardından söz alan Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, "Coşkun ailesini yaklaşık 20 Yıldır yakından tanırım. Hiçbir zaman siyasi görüşleri değişmemiş, özü ve sözü bir aile. Bu süreçte bizlere ne görev düşerse hazırız. Adaylık sürecinde üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gün içinde nezaket ziyaretlerini sürdüren CHP Van Milletvekili aday adayı Selçuk Coşkun, daha sonra Demokrat Partisi Van İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Ahmet Yaprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, CHP Van Milletvekili aday adayı Selçuk Coşkun ise, "Van için neler yapabiliriz, siyasi büyüklerimin düşünceleri bizim için çok önemli. Bu süreçte ziyaretlerimiz devam edecek. Adaleti ve demokrasiyi hâkim kılmak adına bütün bileşenlerimiz ile fikirlerimizi paylaşacağız" dedi.

Son olarak Deva Partisi Van İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Coşkun, burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Deva Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yıllardır Selçuk Coşkun'u çok yakından tanırım. Böyle nadide değerlerimizin Van'da milletvekili adayı olması bizleri sevindiriyor. İnşallah çıkmış olduğu bu yolda başarılı olur. Bizlere de altılı masanın bileşenleri olarak, Van'da aday adayı olan dostlarımızın yanında olacağız. Kazanan Van olsun, kazanan hak ve adalet olsun" diye konuştu.

CHP Van Milletvekili Aday Adayı Selçuk Coşkun, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve alakaları için Deva Partisi Van İl Teşkilatına teşekkür ederek, "Ben aday olsam da olmasam da partimin bir neferi olarak çalışacağım. Van'ın sorunlarını yakından biliyoruz. Bu süreçte Van' da bulunan siyasi parti temsilcilerini, STK temsilcilerini ziyaret edeceğim" ifadelerini kullandı.

Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER