Selçuk Coşkun'dan muhtarlara ziyaret...

Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Selçuk Coşkun, ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Aday Adayı Coşkun, İpekyolu ve Tuşba ilçelerindeki muhtarları ziyaret etti.

Selçuk Coşkun'dan muhtarlara ziyaret...

Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Selçuk Coşkun, ilk olarak İpekyolu Kıratlı Mahallesi Muhtarı Metin Astan'ı ziyaret etti. Mahallenin sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Coşkun, daha sonra Tuşba İlçesi Özkaynak Mahallesi’ni ziyaret etti.

Burada mahalle muhtarı Ramazan Sürme tarafından karşılanan Coşkun, sorunları dinleyip, talepleri aldı. Mahalle Muhtarı Ramazan Sürme ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güzel duygu ve düşünceler ile buradan ayrılan Coşkun, Tuşba İlçesi Yumrutepe (Direşşin) Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Şevket Cenger, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, mahallenin sorunları hakkında detaylı görüşme yapıldı.

Coşkun ardından Tuşba İlçesinin Göllü Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Enver Korcan, Selçuk Coşkun'un mahallelerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diledi.

CHP Van Milletvekili Aday Adayı Selçuk Coşkun, akabinde beraberindekilerle Tuşba İlçesi'nin bir turizm cenneti ve cazibe merkezi olan Yeşilsu (Amik) Mahallesini ziyaret etti. Burada Tunay Balkış ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Coşkun, mahalle muhtarı ve sakinlerine mahallenin sorunlarını sordu.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu. Günün son durağı ise Tuşba ilçesinin Köşk Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Ömer Aktaş, bir vefa örneği gösterip mahallelerini ziyaret eden milletvekili aday adayı Selçuk Coşkun'a teşekkür etti.

Program sonunda açıklamalarda bulunan CHP Van Milletvekili Aday Adayı Selçuk Coşkun, "Genel Başkanımız bizlere hep şunu işaret etti. Köy, köy, mahalle mahalle, kasaba ve mutlaka halkı ziyaret edin, gönüllere dokunun. İnanın halkın sorunlarını dinlemek bizlere huzur veriyor. Onların görüş ve önerileri bizim için adeta yol haritası oluyor. Çok kısa zaman içinde bu görüş ve önerilerini partimin yetkili mercilerine sunacağım" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29