SBÜ’de Güvenlik Haftası kutlandı

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Güvenlik Haftası coşkuyla kutlandı.

SBÜ’de Güvenlik Haftası kutlandı

VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen Güvenlik Haftası kutlamasına Başhekim Yardımcısı Opr. Dr Kadir Bartın, Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay, Sağlık Hizmetleri Müdürü Nejla Yeşilova, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı İrfan Başdinç, Güvenlik Birim Müdürü Saim Murathan, Güvenlik Amiri Selami Bile, diğer birimlerden sorumlu şef ve amirler katıldı.

Her yıl 26-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan Güvenlik Haftası'nın anlam ve önemine dikkat çeken Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay “Toplumsal yaşamın her alanında kamu düzenini sağlamakla yükümlü Güvenlik Personellerinin yaptığı her iş kutsaldır. Tüm zorluklara rağmen görevini layıkıyla yerine getiren arkadaşlarımızın Güvenlik Haftası'nı kutluyorum" dedi.

"SAHADAKİ BAŞARI BİZİM YÜZ AKIMIZDIR"

Zorlu, stresli yaşamın olduğu bugünlerde üstün gayret ve çabalarla her daim görevleri başında olan meslektaşlarının başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Güvenlik Amiri Selami Bile, “17 yıl önce merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından Gazi meclise sunulan Özel Güvenlik Yasası vefatından sonra 26- 30 Haziran 2004 yılında TBMM'de onay alıp yasalaştıktan sonra Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bizler için milat yılı olan 26- 30 Haziran her sene Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Şuan ülke genelinde 1 milyon 7 bin 552 kişi Özel Güvenlik sertifika sahibidir. 1 milyon 500 bin kişi Özel Güvenlik kimlik kartı sahibidir. Sayımız her geçen gün artıyor. İlimizde aktif çalışan meslektaşlarımızın sayısı 2 bin 750 kişidir. İçişleri Bakanlığımızın destekleriyle hazırlanan "KAAN" projesi arkadaşlarımızın büyük başarılarına şahit oluyoruz.  Güvenlik camiası büyük bir ailedir. Her geçen gün hem sayısal olarak, hem de başarılarımızla topluma ayna olmaya devam ediyoruz. Görev alanlarındaki başarılarımız bizim yüz akımızdır" ifadelerini kullandı.

Daha sonra çiçek taktimi ve pasta kesimi ikramından sonra düzenlenen program son buldu.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2021, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29