Saray Belediyesi'nin, araç envanteri genişliyor

DAP İdaresine sunulan ve kabul edilen proje ile Saray Belediyesi araç envanterine 1 adet mısır ekme makinesi, 1 adet çift sıralı biçme makinası ve 1 adet yem bitkisi paketleme makinası eklendi.

Saray Belediyesi'nin, araç envanteri genişliyor

Saray Belediyesi tarafından hazırlanan, yem bitkilerinin yetiştirilmesi ve paketlenmesine yönelik çalışma kapsamında silaj mısırı üretimini teşvik etmek amacıyla DAP İdaresine sunulan ve kabul edilen proje ile Saray Belediyesi araç envanterine 1 adet mısır ekme makinesi, 1 adet çift sıralı biçme makinası ve 1 adet yem bitkisi paketleme makinası bu gün itibarıyla teslim alındı.

Van Tarım Kredi Kooperatifi vasıtasıyla alınan makinaları yerinde inceleyen Kaymakam Yunus Ataman, bölgenin tarım ve hayvancılıkla geçimini temin ettiğini, çiftçilere destek olmak amacıyla tarımda makinalaşma konusunda bu tür çalışmaların yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

Kaymakam Ataman, "Projeye desteklerini esirgemeyen Van Valimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez'e şükranlarımı sunuyor, DAP İdaresi Başkanı Prof Dr. Osman Değirdöğen ve projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2021, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29