Sanatçı Selçuk Balcı, Van Kahvaltısı'ndan övgüyle söz etti

Sanatçı Selçuk Balcı, Konser için bulunduğu Van'da, Sütçü Kenan'da Van Kahvaltısı yapmanın keyfini çıkardı.

Sanatçı Selçuk Balcı, Van Kahvaltısı'ndan övgüyle söz etti

Van'a konser için gelen Türk Halk Müziği Sanatçısı Selçuk Balcı, konser öncesi Sütçü Kenan'da kahvaltı yaptı ve Van Kahvaltısı'ndan övgüyle söz etti.

3 yıl önce Van'da yine konser vermek için geldiklerini belirten, o zamandan bu yana yaptığı Van kahvaltısının tadının damağında kaldığını belirten Türk Halk Müziği Sanatçısı Selçuk Balcı, tekrar konser için geldiği Van'da ilk işinin Van Kahvaltısı yapmak olduğunu dile getirdi.

"SÜTÇÜ KENAN'I TEBRİK EDİYORUM"

Konser ekibi ile Sütçü Kenan'da kahvaltı yapan Sanatçı Balcı, "Bundan üç yıl önce Van'da bir konser vermek için gelmiştim. Konser öncesi Van kahvaltısını burada yapmıştık. O günden bu yana yaptığım kahvaltının tadı, bize ve ekibimize gösterilen misafirperverlik, ilgi ve alaka son derece bizi memnun etmişti. 3 yıl aradan sonra tekrar Van'da olmaktan, Van Kahvaltısı yapmaktan dolayı ayrıca mutlu oldum. Çalışma arkadaşlarımı topladım hadi Sütçü Kenan'da Van Kahvaltısı yapmaya gidiyoruz dedim. Çünkü gerçekten 3 yıl önce yaptığım kahvaltının tadı hala damağımda. Bu güzel işi bize sunan, hizmet eden, bu önemli mesleği, geleneği gelecek nesillere taşıyan, bu işi gerçek manada hakkıyla yapan Sütçü Kenan'ı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

"VAN KAHVALTISI'NA YAPILAN ÖVGÜ GURUR VERİCİ"

Türk Halk Müziği'nde Türkiye'ye mal olmuş önemli isimleri her daim Sütçü Kenan'da ağırlamaktan dolayı bahtiyar olduklarını belirten işletme sahibi Kenan Coşkun, bu önemli hizmetin övgüye layık görülmesinin Van için gurur verici olduğunu dile getirdi. 

Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra sanat camiasının önemli değerlerini Van'da görmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Sütçe Kenan, "Van, tarihi dokusu, doğası, gölü, mert insanı, misafirperverliği ve Van kahvaltısı gibi değerleri ile Türkiye'nin önemli bir şehridir. Buraya dünyanın her tarafından insanlar geliyor. Özellikle de Van kahvaltısı için Van'ı tercih edenler. Bizlerde Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu değeri en iyi şekilde korumak ve gelecek nesillere aktarmak için büyük emek sarf ediyoruz. Bu emeklerimizin karşılığını görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Türk Halk Müziği Sanatçısı Selçuk Balcı'nın kahvaltı için Sütçü Kenan'ı tercih etmesinin mutlaka önemli bir nedeni vardır. Bu bize gurur veriyor. Bu gurur bütün Van'ındır. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29