Salih Deniz'in yazısı...

Temsilcimiz Vanspor kadrosundaki önemli eksikliklerine rağmen lider Sakaryaspor deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı.

Salih Deniz'in yazısı...

Öncellikle güçlü rakibine karşı verdiği mücadeleden dolayı yönetim teknik kadro futbolcularımızı ve deplasmanda takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Sakaryaspor maçı bizim açımızdan zorlu ve kritik bir karşılaşmaydı. Play-Off şansımızı sürdürebilmemiz ve potadan kopmamamız için puan ve ya puanlar almamız gerekiyordu. Bunu göz önünde bulunduran ekibimiz 7 önemli eksikle bu kritik maça çıktı.

Ekibimiz verdiği mücadeleyle bu kritik deplasman maçından 1 puanla dönerek rakiplerine de göz dağı vermiş oldu. Lider Sakaryaspor deplasmanından alanına 1 puan kesinlikle küçümsenecek değil altın değerinde bir puandır. Tabi ekibimiz Sakaryaspor deplasmanından 1 puanı hanesine yazdırırken Potadaki takımların hanelerine 3 puan yazmaları elbette bizim açımızdan güzel olmadı.

Çünkü potadaki takımlarla aramızdaki puan farkları biraz açılmış oldu. Bir maç eksiğiyle yoluna devam eden ekibimizin Play-Off potasındaki takımlarla arasındaki puan farklarını kapatması için kesinlikle bir galibiyet serisi yakalaması lazım. Yoksa bu farkların kapanması ve potada yer alması zorlaşacaktır.

Çünkü şu an itibariyle 1 maç eksiği olan ve 36 puanla 9. Sırada yer alan ekibimizin potadaki son 3 takımla arasında 5, 7 ve 8 puanlık farklar var. Bu farklar kapanabilir mi? Elbette kapanabilecek farklardan. Tabi bu birazda bizim kazanmamıza ve potadaki takımlarında kaybetmesine bağlıdır.

Şimdi önümüzde ertelenen A.Afyon, ardından Turgutlu ve Serikspor karşılaşmaları var. İşte bu 3 karşılaşmada yakalanacak ve devamı gelecek bir galibiyet serisi inanıyorum ki bizi potayla buluşturacaktır. Bunu başarır mıyız? Bence başarırız. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynadığımız Ergene Velimeşespor ve Pazar günkü Sakaryaspor maçlarında takımdaki uyum, sergilenen futbol ve alınan sonuçlarda takımımızın bunu başaracağını bizlere göstermiştir.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2022, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER