Sabırlı olmalıyız

Ligin 17. Hafta maçları sonunda Sakaryaspor kazanarak liderliğini korurken, Zirve hesabı yapan takımlardan, H.Trabzon, Ankara, Bodrum, Çorum, Afyonspor puan ve puanlar alarak haftayı kapattı.

Sabırlı olmalıyız

Ligin 17. Hafta maçları sonunda Sakaryaspor kazanarak liderliğini korurken, Zirve hesabı yapan takımlardan, H.Trabzon, Ankara, Bodrum, Çorum,  Afyonspor puan ve puanlar alarak haftayı kapattı.

İlk devrenin bitimine 2 haftalık bir maraton kaldı.

Tabloya baktığımızda potada yer alan takımlar arasında fazla puan farkı yok. Yani kapanabilecek puan farkları bulunuyor.

O yüzden son 2 hafta maçlarında alınacak sonuçlarla potada dengeler değişebilir. Ama Potanın altında yer alan takımlarda ilk devreyi potada tamamlamak için son 2 maçlarını kazanmanın hesabı içinde olacaklar.

Yani önümüzdeki son 2 hafta karşılaşmaları hem potada hem de orta sıralardan potaya yakın olan takımlar açısından zorlu geçeceğe benziyor.

Temsilcimiz Vanspor'un cephesine baktığımızda ligin başlarındaki havasından ve heyecanından uzak bir şekilde yoluna devam ediyor.

Kaybedilen maçlar ve puanlar ister istemez moralleri bozmuş durumda. Aslında çokta moral bozmamak ve üzülmemek lazım. Çünki sezona başlarken bu takımın hedefi yoktu. Tek hedef ligde kalmasıydı. Ligin ilk 8 haftasında elde edilen başarı hedefe doğru bir yol açtı ama bu kadronun bunu aşamayacağı da hepimizin malumuydu.

Yani takım kadromuzun bu zorlu grupta büyük işlere imza atması zor. Bunu da hepimiz biliyorduk. Ama mevcut takım kadromuz amansız bir mücadeleyle bu noktaya geldi.

Bunu bile bile halen bu takımdan büyük başarı ve şampiyonluk beklemek yanlış değil mi? Elbette yanlıştır. O açıdan bence bu takımın ligde kalması da başarıdır.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2021, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29