Saadet Partisi'nden Oto Sanayi Sitesi'ne ziyaret

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, İl yönetim kurulu üyeleri, İpekyolu ve Tuşba İlçe Başkanları Van Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Saadet Partisi'nden Oto Sanayi Sitesi'ne ziyaret

  Sanayi sitesi ziyaretine kooperatif yönetimiyle başlayan Saadet Partisi heyeti daha sonra sanayi sitesi esnaflarını da ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntıları dinledi.

  Saadet Partisi heyeti esnafı tek tek ziyaret etti. Sanayi esnafı özellikle sundurma, dükkan genişletme, asma kat konularında bazı esnafların yaptıkları yerler yıkılırken bazı esnaflara göz yumularak çifte standart oluşturulduğunu belirttiler. Resmi olarak arsa tahsisi isteyen esnaflara tapu yok denilerek arsa verilmediği halde aynı tarihlerde kendi yakınlarına arsa tahsisi yapıldığını ve bu konuda da ikiyüzlü davranıldığını ifade ettiler.

  Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi ise hali hazırda sanayinin bloklar arası yollarının çukurlarla dolu olduğunu yeniden asfaltlanması gerektiğini, idari binanın yapılması gerektiğini bu konuda DAKA'nın harekete geçmesini beklediklerini ifade etti.

  VASKİ'nin hakkı olmadığı halde esnaftan katkı payı istediğini belirten esnaflar, hala depremde yıkılan binaların sorunlarının çözülmediğini, hırsızlık olaylarının devam ettiğini ve sanayinin etrafının duvarla çevrilmesi gerektiğini, bu konuda yetkililerden destek istediklerini ifade etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER