Nuri Terliksiz yeniden Vanspor'da

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, son olarak Sarıyer forması giyen eski futbolcusu Nuri Terliksiz'i kadrosuna kattı.

Nuri Terliksiz yeniden Vanspor'da

Vanspor, ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında daha önce görüşme gerçekleştirdiği eski futbolcusu Nuri Terliksiz'i kadrosunu kattı.

Daha önce Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nden Tayyip Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen, Uşakspor'dan Onucan Güler'i kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Sarıyer forması giyen eski futbolcusu Nuri Terliksiz'i kadrosuna kattı.

Ligin ikinci devresine Pazarspor galibiyetiyle başlayan ve liderle arasındaki puan farkını 6'ya düşüren Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda, Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nde top koşturan santrafor oyuncusu Tayyib Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen ve Uşakspor forması giyen Onurcan Güler'in ardından, Nuri Terliksiz'e imzayı attırdı.

Ligin ikinci devresi öncesi Batuhan Karadeniz, Yaser Hacımustafaoğlu, Onur Tekin, Alihan Kubalas  ve Muhsin Yıldırım ile yollarını ayıran, Furkan İnce'yi ise Edirnespor'a kiralayan Van temsilcisi, eksik mevkilerine transfer yapmak için birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Dış transferde Emre Oymak, Tayyip Kanarya, Barış Türkmen, Onurcan Güler ve Nuri Terliksiz'i kadrosuna katan Vanspor, altyapı U19 takımından Servet Aslan ve Baran Durak'la da devre arası kampında profesyonel sözleşme imzaladı.

NURİ TERLİKSİZ KİMDİR?

1988 yılında Adana'da dünyaya gelen Nuri Terliksiz, Ceyhanspor, Adanaspor, Yıldırım Bosna, Belediye Bingöl, Yeni İskenderun, Belediye Vanspor, Kahramanmaraş Belediye, Payas Belediye, Gölbaşıspor, Manisaspor, Şanlıurfaspor, Samsunspor, Vanspor ve Sarıyer formaları giydi.

Ligin ilk devresinde Sarıyer forması giyen Nuri Terliksiz, bu kapsamda 15 resmi maçta forma giydi. 1 gol katkısında bulunan Terliksiz, bin 318 dakikada sahada kaldı. Kariyerinde 289 resmi maça çıkan Nuri Terliksiz, 16 gol katkısında bulundu.

Kariyerinde 28 bin 851 dakikada sahada kalan Nuri Terliksiz, 61 sarı kart, 4 kırmızı kart gördü.

2019-2020 futbol sezonunda ikinci devrede Vanspor'da forma giyen Nuri Terliksiz, Vanspor forması altında 11 resmi maça çıkmıştı.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER