Müdür Özsoy'dan gazetemize ziyaret

VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Müdür Özsoy'dan gazetemize ziyaret

VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Kısacık, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedat Karatay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz personellerinin gününü kutladı.

VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, ziyarette basın mensuplarının halkın gözü, kulağı ve gören gözleri olduğunu vurguladı.

Ziyarette açıklamalarda bulunan VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, "Kar, kış, yağmur, çamur demeden mesleklerini icra eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyorum. Son derece önemli ve zor bir görevi ifa etmeye çalışan, adeta milletimizin gören gözü, duyan kulağı, konuşan dili ve yazan eli olan değerli basın mensupları önemli bir görevi ifa ediyorlar. Basın mensupları ilimizde halkımızın gözü kulağı oluyorlar. Yağmur Kar demeden sürekli olayları gözleyerek, tespit ederek halkımızı bilgilendiriyorlar. Yaptıkları bu cansiperane çalışma takdire şayandır. Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ise, VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Kısacık ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedat Karatay'a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2023, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER