Müdür İnanç'a veda ziyareti…

Van'da bulunan spor taban birlikleri ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile sporcular, Sakarya'ya ataması gerçekleşen Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı ziyaret etti. Müdür İnanç'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilen ziyaret programında duygusal anlar yaşandı.

Müdür İnanç'a veda ziyareti…

Geçtiğimiz gün Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ataması gerçekleşen Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a veda ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda kentte bulunan spor taban birlikleri, amatör ve profesyonel sporcular, spor kulübü yöneticileri ve sporcular İnanç'ı kurumda ziyaret etti.

Ziyaretçilerin yoğunluğundan dolayı ziyaret programı Gençlik Spor Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Duygusal bir konuşma yapan ve zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, görevde bulunduğu süre zarfında elinden gelen hizmeti yapmaya gayret gösterdiğini ifade etti.

VAN'DA ÖNEMLİ SPOR YATIRIMLARI GERÇEKLEŞTİ

8 yıl önce zor bir süreçte göreve başladığını belirten İnanç, "Malum yapının olduğu ve tasfiye sürecinin başladığı bir dönemde görevi devraldım. Yatırım bütçeleri kesilmişti. Sonraki süreçte Van'a spor anlamında yatırım yapılması için gayretlerimiz oldu. Özellikle son bir iki yıldır verilen birçok spor yatırımı sözü tutuldu. Tüm ilçelerde, mahalle ve birçok semtte spor anlamında yatırımlar oldu. Bazı projelerin ihalesi sürüyor. Bazı projelerde ise ihale süreci tamamlandı. Burada beni ziyarete gelen birçok kişiden ben razıyım. Allah da sizlerden razı olsun. Vicdanım rahat. Bu kentin sporunun belli yerlere gelmesi için çabalarımız oldu. Umarım başarılı olmuşuzdur" diye konuştu.

Spor alt yapısı iyi olan bir şehre atandığını vurgulayan İnanç, "Sakarya'ya atandım. İnşaallah guzel hizmetler yaparız" ifadelerini kullandı.

Ziyarette birçok kişi de söz alarak Müdür İnanç'ı öven ve hakkını teslim eden sözler sarf etti.

Ziyaret programında; TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ramazan Kıvanç, Van İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Zafer Korkmaz,TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı ve Van İl Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, TFFHGD Van Derneği Başkanı Halil Kurt, DSİspor Başkanı İbrahim Akyürek, spor kulüpleri başkanları, yöneticiler, eski ve yeni sporcular ile yerel basından isimler katıldı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş- Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER