Müdür Gül'den gazetemize ziyaret

İpekyolu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Gül, gazetemizi ziyaret etti.

Müdür Gül'den gazetemize ziyaret

İpekyolu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Gül, beraberinde basın birimi çalışanı Yunus Altın ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Yazı İşleri Müdürümüz Bişar Ulutaş ile görüşen Gül, İpekyolu ilçesinde 2022 yılı içerisinde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Gül, önümüzdeki süreçte İpekyolu ilçesine bölgenin en büyük spor merkezini kazandıracaklarını belirterek, bunun yanı sıra ilçede çok önemli projeler hayata geçirmeye hazırlandıklarını ifade etti.

İpekyolu ilçesinde hayata geçirecekleri spor merkezinin bölgeye hitap edebilecek bir spor merkezi olacağını belirten Gül, güreşten boksa, hentboldan basketbol ve voleybolda geleceğin milli sporcularının burada yetişeceğini vurguladı.

Gül, Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın destekleriyle Vali Mithatbey Mahallesi'nde yapılacak merkezin tüm çalışmalarının tamamlanarak ihaleye çıktığını söyledi.

İpekyolu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Gül, 2022 yılında ilçe genelinde yine güzel projeler hayata geçirerek, İpekyolu'na yeni bir imaj kazandıracaklarını söyledi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ise, Başkan Vekili İhsan Emre Aydın nezdinde, İpekyolu Belediyesi'ne çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER