​Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, öğrencilerini mezun etti

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı öğrencilerini mezun etti.

​Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, öğrencilerini mezun etti

Mezuniyet törenine katılarak öğrencilerin mutluluklarını paylaşan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, “Bugün hayatınızın en güzel anlarından birini yaşıyorsunuz. Biz de bu anı sizlerle paylaştığımız için çok mutluyuz. Üniversitemizden aldığınız eğitimle inşallah mesleğinizi en güzel şekilde icra edeceksiniz. Üniversite eğitimi sadece sıralarda öğrendiğiniz bilgiler değildir. Aynı zamanda burada kültürel ve sosyal bir birikim de kazandınız. Bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sizlere büyük emek veren ailelerinize ve hocalarınıza da en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Alp ise konuşmasında “Fakültedeki eğitim sürecinde, meslek sahibi olmanın yanı sıra, yaşam boyu yararlanacağınız başka kazanımlar da edindiniz. Çok yönlü sorgulama, analitik düşünme, çözüm üretme, özgüven geliştirme, başkalarının görüşlerine saygı duyma, iletişim kurma, paylaşma, liderlik gibi niteliklerin, yeni bir yapılanma kültürü olarak sizi şekillendirdiğini unutmayın. Bundan sonraki hayatınızda başarılı olmak için, temel eğitimin yanında bu kültür de size yol gösterecektir. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin mezunu olarak, burada kazandığınız bu kültürle seçtiğiniz yolda yürürken, çok çalışmak ve çok emek vermek zorunda olduğunuzu daima hatırlayın. Bundan sonraki hayatınızda başarılar ve mutluluklar sizinle olsun” ifadelerini kullandı.

Program, dereceye giren öğrencilerin konuşma gerçekleştirmelerinin ardından öğrencilere plaket ve belge takdimi yapılmasıyla devam etti.

2022-2023 eğitim öğretim yılı Mimarlık ve Tasarım Fakültesi mezuniyet töreni, fakülte birincisi olan öğrencimizin yaş kütüğe plaka çakması ve kep atma merasimiyle son buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2023, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER