MHP Milletvekili adayı Cancan, marangozlar sitesini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili 1’nci sıra adayı Yahya Cancan ve İl Başkanı Salih Güngöralp ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında son durağı olan marangozlar sitesi esnaflarını ziyaret etti.

MHP Milletvekili adayı Cancan, marangozlar sitesini ziyaret etti

Seçim çalışmaları çerçevesinde marangozlar sitesi esnaflarını ziyaret eden MHP Van Milletvekili 1’nci sıra adayı Yahya Cancan halkın ve esnafın sorunlarını dinledi.

Gittiği her ayrı bir yerde ilgiyle karşılaşarak halkın kendine göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Cancan, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak marangoz Esnaflarımızla bir araya geldik “Bu seçim sadece sıradan bir seçim değil. Bu seçim, ülkenin yarınlarını ve hepimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim” olduğunu belirterek, Van'da sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadık. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi Allah'ın izniyle bu seçimi zaferle kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER