MHP Adayı Cancan’dan, Van-Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği'ne ziyaret

MHP Van Milletvekili Birinci Sıra Adayı Yahya Cancan, MHP İl Başkanı Salih Güngöralp ve beraberindeki heyet, Van- Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Adayı Cancan’dan, Van-Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği'ne ziyaret

Bu seçimlerin huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini dileyen MHP Van Milletvekili 1. Sıra adayı Yahya Cancan, "Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Van'ımız için, memleketimiz için ve Türkiye'miz için en iyisinin olmasını istiyoruz. Memleketimiz için öyle bir hizmet yapalım ki gelecek nesillere örnek olalım. Ben şahsım ve heyetimle buraya gelerek sizlerle tanışmak için geldim. Sizlerin katkı ve duaları gücümüze güç katar ama önemli olan sevgi ve muhabbettir. Ben her gittiğim yerde de söylüyorum İnşallah bu seçimler huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçer” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduğunu ifade eden Van-Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Abdulgani Kaya ise, "Önümüzde gerçekleşecek olan Milletvekilliği seçimlerimiz İnşallah hayırlısı olur. Yıllardır bizler Van ilinde oy kullanıyoruz. Bilindiği üzere bölgemizde ve ilimizde yaşanan siyasi sıkıntılarımız var ve bu sıkıntılarımızı da siyaset ile halletmeye çalıştık. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve bizleri ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

MHP Milletvekili Adayı Yahya Cancan ve beraberindeki heyet düzenlenen ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan ayrıldı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER