Merhaba Play-Off

Son 5 haftalık maratonda 4 galibiyet 1 beraberliğe imza atan ekibimiz, hanesine 13 puan yazdırarak Play-Off'a merhaba dedi.

Merhaba Play-Off

Pazar günü güzel bir hava ve tribünler ful dolu, Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda muhteşem bir atmosfer vardı.

Geçtiğimiz hafta Bucaspor deplasmanından 3 puanla dönen ekibimiz, bu kez Uşakspor'u konuk etti. Ekibimiz taraftarların muhteşem desteğiyle 3 puanı 3 golle hanesine yazdırarak, hem Play-Off potasına dayandı hem açılışı yapılan Storeyi hem de Bucaspor galibiyetini taçlandırdı. Ekibimizi yürekten kutluyoruz.

Evet, ligde 18. Haftayı da geride bıraktık. Ligin 18. Hafta maçları sonunda Kocaelispor liderliğini yakın takipçisi Bucaspor'u 3 puan geride bırakarak sürdürdü. Aradaki puan farkına bakıldığında kalan son 1 haftalık maraton sonunda bu iki takımdan biri ilk devreyi lider tamamlayacak.

Play-Off potasına baktığımızda ise ligin ilk devresini potada tamamlamak için yaklaşık 6 takımın şansı yüksek görünüyor. Çünkü ne liderlik nede Play-Off potasında kopma yok. Puanlar birbirine çok yakın. Hal böyle olunca ilk devrenin son haftası daha zorlu ve kıran kırana geçecek gibi görünüyor.

Temsilcimiz Vanspor'un cephesine baktığımızda, Bucaspor ve ardından Uşakspor galibiyetlerinin sevinci var. İstikrarlı bir şekilde yoluna devam eden ekibimiz, pazar günü güzel havada, taraftarların muhteşem desteğiyle konuk ettiği Uşakspor'u farklı mağlup ederek Play-Off potasına merhaba dedi.

Bir kaç hafta öncesine baktığımızda potadaki takımlarla aramızdaki puan farkları takımın istikrarlı çıkışıyla hemen hemen kapanmış durumda. Bu gerçekten de alkışlanacak bir başarıdır. Artık ilk devreyi potada kapatmamız çokta zor görünmüyor.

Takımın sergilediği mücadeleye baktığımızda inanıyorum ki ilk devreyi Play-Off potasında kapatacağız. Bunun için bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor maçı çok önemli.

Her şeyi unutup tamamıyla bu maça adapte olmalıyız. Yani bu maçı kazanmalı ve devreyi potada kapatmalıyız. Çünkü bizim için ilk devreyi potada tamamlamak, ikinci devre bırakın Play-Off'u şampiyonluk yarışında varız demek olacaktır.

Geride kalan 18 haftalık maratonda 8 galibiyet 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan ekibimiz, 30 puanla 6. sırada yer aldı. Yani gelinen nokta mükemmel bir noktadır. Takımda mükemmel bir inanmışlık ve kenetlenmenin varlığı gözlerden kaçmıyor. İşte buda başarıyı getiriyor.

Yönetim, teknik kadro, futbolcu kardeşlerimizi ve taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyoruz. İnanıyorum ki Bucaspor galibiyetini Uşakspor galibiyetiyle taçlandıran ekibimiz, Balıkesirspor galibiyetiyle de Play-Off potasını taçlandıracaktır.

Şimdiden ekibimize başarılar diliyorum.

Ayrıca Pazar günü maç öncesinde Vanspor storenin açılışı da yapıldı. Yoğun katılımla açılışı gerçekleştirilen storenin hayırlı olması dileğiyle, Balıkesirspor maçında takımımıza başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER