Merhaba Play Off

Öncellikle Balıkkesirspor deplasmanından güzel bir galibiyetle dönen Vanspor ekibini, yönetimini, teknik kadroyu, futbolcu kardeşlerimizi ve takımı yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyoruz.

Merhaba Play Off

İlk devrenin son maçında alınan bu güzel galibiyetle takımımız, 33 puanla Play Off potasındaki yerini aldı.

Bu gerçekten de alkışlanacak bir başarıdır.

Gelinen nokta itibariyle takım görevini yaparak potadaki yerini aldı.

Şimdi gözler yönetimin transferlerde atacağı adımlara çevrilmiş durumda. Takımdaki eksik noktalar sıkıntılı mevkiler hepimizin malumudur.

O açıdan Transferde öyle adımlar atılmalı ki hedefi olan bu takım ligin 2. Devresinde hedefine varabilsin.

Kısacası takımın gücüne güç katacak, kulübede oturan değil sahada mücadele edecek banko transferler yapılmalıdır.

Ligin 2. Devresinin zorlu geçeceğini göz önünde bulundurarak, Yönetimin teknik kadroyla birlikte bu çerçevede dikkatli adımlar atacaklarına inanıyoruz.

Son haftaların en başarılı takımı olan ekibimiz, son 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberliğe imza atarak hanesine 16 puan yazdırması büyük bir başarıdır.

Burada teknik direktörümüz Ümit Bozkurt'u ayrıca kutluyoruz. Çünkü kısa sürede takımı oturtarak büyük bir başarıya imza attı.

Geride kalan 19 haftalık maratona baktığımızda ise ekibimiz 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet almış durumda. Şu an itibariyle puan tablosuna baktığımızda liderle aramızda 8 puanlık bir fark bulunuyor.

Bu fark ise 3 puanlık sistemde kapanması zor değil kolay bir farktır. Yeter ki bu istikrarlı gidişatın devamı 2. Devrede de aynen sürdürülebilsin.

Evet ligin ilk devresi tamamlandı. Grubumuzda Bucaspor devreyi lider tamamlarken, Kocaellispor, İskenderun, 1461 Trabzonspor Vanspor ise devreyi Play Off potasında tamamladı.

Ligin ilk devresinde birbirlerini çok iyi tanıyan güçleri hakkında bilgi sahibi olan takımlar devre arası yapacakları transferlerle güçlerine güç katmanın ve rakiplerini geride bırakmanın hesaplarını yapıyor.

Bu çerçevede takımlar bir yanda devre arası kampıyla güç depolayacak bir yandan da güçlerine güç katacak transfer çalışmaları yapacaklardır.

Çünkü ligin 2. Devresi her takım için daha zorlu ve çetin geçecektir. Telafisi olmayacak karşılaşmalarda takımlar Şampiyonluk, Play Off ve kümede kalma hedeflerini tutturma adına artık her maça galibiyet parolasıyla çıkacaktır.

O açıdan yazının başında da belirttiğim gibi oturmuş takım kadromuza banko oynayacak transferler dâhil edilmelidir. Eksik noktalara yapılacak transferler çok iyi analiz edilerek araştırılarak alınmalıdır. Çünkü geçmişte bunun acısını çok yaşadık. Yani transfer olsun diye transfer yapılması, takıma fayda değil, maddi ve manevi olarak zarar verir.

Evet, şampiyonluk beklediğimiz takıma şimdi tamda destek zamanıdır.

Yani takım yalnız bırakılmamalı, herkes elinden gelen desteği vermelidir. Çünkü başarı destek ve birliktelikle gelir.

Balıkesirspor deplasmanından alınan güzel galibiyetle Play Off potasında yerini alan ekibimizi ve emeği geçen herkesi bir kez daha yürekten tebrik ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER