Meral Bilmez Otizmli çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediyesi, Elite World Hotel ile Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez Hanımefendi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında kentteki down sendromlu ve otizmli çocuklar ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Meral Bilmez Otizmli çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi

  Kahvaltı programına Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Elite World Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, down sendromlu ve otizmli çocuklar ile aileleri katıldı.

  Programın açılış konuşmasını yapan Meral Bilmez Elite World Hotele ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Down Sendromunun bir hastalık değil, +1 fazlalık, genetik bir farklılık olduğunu belerterek dünyada her 700 kişiden birinin down sendromlu doğduğunu, aynı şekilde otizmin bir engel ya da eksiklik olmadığını söyledi.

  Hotel Müdürü Oktay Aksoy ise sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde her türlü çalışmanın içerisinde yer aldıklarını ifade ederek bu tür etkinliklere her zaman destek olduklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29