Memleket Partisi’nden Erçek Mahallesi’ne ziyaret

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, İpekyolu ilçesine bağlı Erçek Mahallesi’ni ziyaret etti.

Memleket Partisi’nden Erçek Mahallesi’ne ziyaret

Memleket Partisi İl Başkanı Haluk Terzioğlu, beraberinde İpekyolu İlçe Başkanı Yusuf Sevimli ve il yöneticileri Mustafa Güven, Veysi Samukay, Ufuk Canlı ile birlikte Erçek Mahallesi’ni ziyaret etti.

Terzioğlu ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinledikten sonra incelemelerde bulundu.

2017 yılında başlanan ve hala bitirilemeyen Beyaztaş Göleti Sulama Tesisi ile ilgili açıklamada bulunan Terzioğlu,  "Projeye diğer arsalarinda bir an önce eklenme gerekir. Bunun yanında her bir arazinin tarıma elverişli olabilmesi ve mağduriyet yaşanmaması için yetkililerin bir an önce çözüm odaklı çalışmaları lazım" dedi.

Erçek Mahallesi’nde su ve elektrik kesintilerinin çok fazla olduğunu ve bundan dolayı vatandaşların mağdur edildiğini söyleyen Terzioğlu,  bunun yanında okul ve kavşaklarda trafik ışığı ve üstgeçit olmayışından dolayı her geçen yıl trafik kazalarının arttığına dikkat çekti.

Kazalardan dolayı öğrenci ve ailelerin tedirgin ettiğini dile getiren Terzioğlu, "Yoğun yağan yağmur sonucu meydana gelen sel gibi felaketlere menfezler yetersiz olduğu için bu menfezlere yenilerinin eklenmesi noktasında yetkililerin incelemelerde bulunmasını istiyoruz. Erçek mahallesinin bu kadar yalnız bırakıldığını bilmiyordum. Şuan itibari ile bu mahallede ne bir piknik alanı ne de bir bankamatik var.  Bundan sonra bu konuların takipçisi olacağız" diyerek sözlerini sonlandırdı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2021, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER