Masterler'den Vangölü Spor Kulübü'ne ziyaret

Van Masterlar Derneği, Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor’u ziyaret ederek, sezon öncesi moral desteğinde bulundu.

Masterler'den Vangölü Spor Kulübü'ne ziyaret

  Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen uluslararası Masterler Futbol Turnuvasında Van'ı başarıyla temsil eden Van Masterler Derneği, Başkan Zeki Yılmaz öncülüğünde yönetim kurulu üyeleri Metin Şevgin, Cumhur Yıldırım, Aydın Aykan, Rıdvan Can, Davut Yıldırım ve Volkan Bilginoğlu ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor  Kulübü’nü ziyaret etti.

  Takımın antrenmanını izleyen Van Masterler Derneği yönetimi, Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Yeni sezon öncesinde Vangölü FK'ya  başarılar dileyen Van Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, futbolcularla tek tek sohbet etti.

  Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Uzun yıllar bu şehrin futboluna hizmet etmiş, Van'ı uluslararası Masterler Futbol Turnuvasında başarıyla temsil etmeyi amaçlayan eski futbolculardan oluşan Van Masterler Derneği olarak, Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü’nü ziyaret etmekten dolayı son derece mutlu olduk. Bu topraklardan yetişmiş değerli futbolcu kardeşlerimizi gururla izleyecek olmak temennisi ile sakatlıksız ve başarılarla dolu bir sezon geçirmelerini diliyoruz” dedi.

  Ağabeyleri, büyükleri olarak tecrübelerini kendileriyle paylaşmak konusunda kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu da belirten Başkan Yılmaz, ziyaretin ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takıma tatlı ikramında bulundu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29