Kritik haftalar

Şampiyonun belli olduğu ve küme düşen takımların ise hemen hemen belli olduğu kırmızı grupta kalan son 9 haftalık maraton yaklaşık 7 takımın Play Off'a kalma mücadelelerine sahne olacak.

Kritik haftalar

  Şampiyonun belli olduğu ve küme düşen takımların ise hemen hemen belli olduğu kırmızı grupta kalan son 9 haftalık maraton yaklaşık 7 takımın Play Off'a kalma mücadelelerine sahne olacak.

  Play Off mücadelesi veren ve Play Offa kalma şansı devam eden takımlar arasındaki puan farkları kapanabilecek farklar olduğundan dolayı artık her maç zorlu ve final havasında geçecek.

  Vanspor, Sakaryaspor, Kırklareli ve Kırşehirspor ilk 4 sırada yer alırken, Bodrum, Etimesgut ve Turgutluspor ise Play Off kapısından içeri girebilecek puanlara sahip olan takımlar. Yani ilk 4'de yer alan takımlar yaşayacakları puan kayıplarıyla yerlerini diğer takımlara bırakacak ince bir çizgi üzerinde yer alıyorlar.

  Hal böyle olunca hem ilk dört de yer alan hem de potaya girmeye çalışan diğer 3 takım puan kaybı yaşamamak için artık daha çetin bir mücadele içinde olacaklarını açıkça görüyoruz. Bu böyle devam eder mi? derseniz. Şu anki tablo bunun bir kaç hafta daha böyle edeceğini işaret ediyor.

   Özellikle potada yer alan takım veya takımlar bir kaç hafta üst üste maçlar kazanırsa işte o zaman hem kendilerini garantiye alır hem de kopmanın yolunu biraz açmış olurlar.

   Sözün kısası Play Off şansı devam eden 7 takımda ince bir çizgi üzerinde yer alıyor. Bu çizgide durabilecek 4 takım Play Off'a kalır. Şu anki tabloda bunu garantileyen takım yok. O açıdan son 9 haftalık maraton grubun Play Off takımlarını belirleyecek maçlara sahne olacak.

   Son 2 hafta maçlarını kazanarak averajla grupta 2. Sıraya yerleşen temsilcimiz Vanspor, yarın gerçekten de çok kritik bir maça çıkacak.

   Yani Hem Play Off hemde küme düşme potasını çok yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Vanspor kazandığında belki de Elazığspor lige veda edecek, Elazığspor puan ve ya puanlar aldığında ise Vanspor önemli puan kaybı yaşayacak.

  

  DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29