Kılıçdaroğlu, yarın Van'a geliyor

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yarın Van'a gelecek.

Kılıçdaroğlu, yarın Van'a geliyor

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne kısa bir süre kalırken, milletvekili adaylarının yanı sıra, Cumhurbaşkanı adayları da illeri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimler kapsamında tüm partilerde çalışmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı adaylarının illerde yaptığı programlar hız kazandı.  Söz konusu çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında yarın geleceği öğrenildi.

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yarın saat 15.00'te Beşyol Meydanı'nda Vanlılara hitap edecek.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'ne kilitlenmiş durumda. Cumhurbaşkanlığı yarışında Cumhur İttifakı'nın adayı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'nin adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan yarışacak.

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, milletvekili adayları ile il ve ilçe yöneticileri tam kadro sahaya inerek 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları hızlandırdı.

Daha önce birçok ilde miting düzenleyen Kemal Kılıçdaroğlu, yarın beraberindeki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yarın Van'a gelecek.

Beşyol Meydanı'nda saat 15.00'te gerçekleştirilecek olan mitingde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun selamlama konuşmalarının ardından kürsüye çıkacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, Vanlılara hitap edecek.

Seçime sayılı günler kalırken, çalışmalarına hız veren CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Van'ın ardından Nevşehir, Balıkesir, Tekirdağ, Giresun, Kocaeli, Kayseri, Osmaniye'de mitingler düzenleyecek.

Kılıçdaroğlu ardından sırasıyla Muğla, Erzurum, Eskişehir, Niğde, Denizli, Edirne, Erzincan ve Bursa'da olacak. 7 Mayıs'ta ise, Kılıçdaroğlu'nun Büyük İstanbul Buluşmasını yapması bekleniyor. Daha sonra 8 Mayıs'ta memleketi Tunceli'ye ardından da Elazığ'a geçecek.

9 Mayıs'ta Bolu, Düzce, Sakarya'da program yapması beklenen Kılıçdaroğlu, sonrasında Aydın, Kütahya ve Sivas'a gidecek. Samsun ve Antalya'ya ziyaretlerinin ardından Kılıçdaroğlu'nun, 13 Mayıs'ta Ankara'da son ve büyük bir miting yapması bekleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29