Kaymakam Sakarya ve Belediye Başkanı Şeylan'dan Sırmalı Mahallesi'ne ziyaret

Çatak İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Kaymakam Sakarya ve Belediye Başkanı Şeylan'dan Sırmalı Mahallesi'ne ziyaret

Çatak İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte İlçe Merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Sırmalı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Sakarya, Başkan Şeylan ve beraberindeki heyet vatandaşlar ile Sırmalı Mahalle Muhtarı Sait Şeylan'ın evinde toplanan mahalle sakinleri ile de bir araya geldi. Kaymakam Sakarya, Başkan Şeylan burada sohbet ortamında halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek istişarelerde bulundular.

Kaymakam Sakarya, "Sizlerin bir ihtiyacı var mı, sorunlarınız, sıkıntılarınız var mı yerinde görmek için mahalle ziyaretlerini Belediye Başkanımız ve tüm kurum amirleri ile birlikte yapıyoruz. Amacımız Devlet elinin ulaşmadığı tek bir vatandaş dahi bırakmamaktır" dedi.

Başkan Şeylan, Van Büyükşehir Belediyesi ve Çatak Belediyesi tarafından Mahallede 2022 yılında yapılan çalışmalar ve 2023 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle Muhtarı ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen Başkan Şeylan "Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli konu vatandaş odaklı belediyecilik olmuştur. Hayata geçirdiğimiz projeleri muhtar ve sizlerin talepleri doğrultusunda gerçekleştirirken, planlamaya aldığımız çalışmaları da yine sizlerin görüşlerini alarak gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ardından Sırmalı İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan, okul müdüründen okulun fiziki yapısı ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan, öğrenciler ile yakından ilgilenip, çeşitli hediyeler vererek öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER