Kayatürk’ün seçim çalışmaları sürüyor

AK Parti Van Milletvekili Aday Adalı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor

Kayatürk’ün seçim çalışmaları sürüyor

AK Parti Van 1. Sıra Milletvekili Adayı ve MKYK üyesi Burhan Kayatürk, saha çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Adaylık sürecinin ilk anından bu yana, vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan Burhan Kayatürk, her zaman olduğu gibi vatandaşların gönüllerine dokunacaklarını belirterek ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk olarak AK Parti seçim ofislerini ziyaretlerinden sonra merkeze bağlı Erçek, Çakırbey Mermit, Alaköy, Şahgeldi, Çolpan ve Yumrutepe, Kasımoğlu köylerini gezerek halkın sorunlarını dinledi.

14 Mayıs seçimleri için partisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua ve destek isteyen Kayatürk, ziyaret esnasında özellikle köylerin önde gelenleriyle seçmenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşırken, kendisine gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğunu belirtti.

Yoğun bir tempoda sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Burhan Kayatürk, “Ramazan Bayramının ilk gününden bu güne hemşehrilerimizle birlikteyiz. Bayramın bereketini birlikte yaşıyoruz. Şehrimizin, köylerimizin, ilçelerimizin, her bir noktasına eser kazandırmış yatırımlar yapmış olan hükümetimizden gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bize teşekkür edip, yeni yatırımlar istiyor. Muhtarlarımızın taleplerini alıyor, çözüm noktasında notlar alarak ilgili yerlerle görüşmeler sağlıyoruz” dedi.

14 Mayısta herkese ciddi sorumluluk düştüğünü ve bu seçimlerin telafisi olmadığını kaydeden Kayatürk, “Türkiye Yüzyılı formatında yeni bir şahlanış dönemine geçiyoruz. Bu anlamda tarihi bir seçim bizleri bekliyor. Cumhurbaşkanımız şer odakları ile mücadele ederken, her AK Parti sevdalısı bu bilinç ve değerlere uygun olarak hareket etmek zorundadır. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinde yine zaferle çıkacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER