Kayatürk’ten, STK temsilcilerine ziyaret

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimine sayılı günler kalırken, AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk çalışmalarını hızlandırdı.

Kayatürk’ten, STK temsilcilerine ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, seçim çalışmaları kapsamında Van'da sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Kayatürk, bu kapsamda Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu’nu ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Kayatürk, Van ve Türkiye gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin yirmi yılda Türkiye’de hayal dahi edilemeyecek başarılara imza attığını belirten Kayatürk, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde Türkiye’de sessiz bir devrim yapılmıştır. Türkiye ekonomisi üretimi, istihdam ve ihracat rakamlarıyla tarihinin en parlak dönemini yaşıyor. Demokrasi ve insan hakları konusunda atılan adımlarla halkımız üzerindeki haksız uygulamalara son verilmiştir. Türkiye uluslararası arenada sözü dinlenen bir ülke olmuştur” dedi.

Türkiye’nin bu gelişiminin devam etmesi için 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin seçimden zaferle çıkmasının hayati önem taşıdığını belirten Kayatürk, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri ligine çıkarmak için 14 Mayıs’ta tarihi bir seçim yapacağız. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti, Türkiye’nin adını dünyanın güçlü ülkeleri arasına yazmak için çalışıyor. İç ve dış güçlerin tüm engellemelerine rağmen yaptığımız hizmet ve yatırımlarla bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır. Milletimiz yirmi yıldır olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye vereceği oylarla bu yolda bizi yalnız bırakmayacaktır. Çünkü biz bu hizmetleri ve yatırımları yaparken bizi engellemeye çalışan iç ve dış muhalefete karşı gücümüzü milletimizden alıyoruz. Türkiye’nin yeni yüzyılını inşa ederken de milletimizden sandıkta alacağımız destek en büyük gücümüz olacaktır” diye konuştu.

Kayatürk, bu süreçte iş adamları ve sivil toplum örgütlerinin kendilerine verdikleri desteğin önemine dikkat çekerek dernek yönetimine teşekkür etti.

Daha sonra Van Hızır Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Faruk Alpaslan ve çalışmalarını ziyaret eden Kayatürk, burada da destek talebinde bulunarak, hayırlı çalışmalar diledi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER