Kayatürk, esnafları ve kanaat önderlerini ziyaret etti

AK Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Burhan Kayatürk, Erçek Mahallesi sakinleri ve kanaat önderleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Kayatürk, esnafları ve kanaat önderlerini ziyaret etti

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Burhan Kayatürk, kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Kent merkezinde ve ilçelerde aralıksız programlar gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı Kayatürk, Erçek Mahallesi’nde kahvaltı programı düzenledi. Programa Erçekli kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa katılan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayatürk, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında görüşlerini aldı. Kayatürk, daha sonra ev ziyaretleri gerçekleştirerek, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

TEŞKİLATLA ÖNEMLİ BULUŞMA

Öte yandan Kayatürk, seçim kampanyası kapsamında Van İl Teşkilatı’yla düzenlenen toplantıya katıldı.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ve diğer komisyon üyeleri ile bir araya gelen Kayatürk, eski teşkilat üyeleriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, seçim çalışmaları ve parti stratejileri hakkında fikir alışverişinde bulunan Kayatürk, burada seçim manifestosunu da açıklandı.

Vatandaşların destek ve taleplerini de dinleyen Kayatürk daha sonra beraberindeki kalabalık grupla İpekyolu Seçim Bürosu’nda partililer ile buluştu.

Kayatürk sonrasında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnafın sorunlarını dinledi. Kayatürk son olarak, ekibiyle bir araya gelerek seçim planlamasını yaptı.

Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29