Karabıyık’tan hayırlı olsun ziyaretleri

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, teşkilat mensupları ile birlikte geçen haftalarda kongreleri gerçekleştirilen ve kongreler sonrası seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabıyık’tan hayırlı olsun ziyaretleri

İlk olarak Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Memet Aslan’ı ziyaret eden Başkan Karabıyık ve teşkilat mensupları Başkan Aslan’a görevinde başarılar dilediler. 

Karabayık ve beraberindekiler, daha sonra sırasıyla Demirciler Tornacılar, Tamirciler Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Akalın ve Van Marangozlar, Mobilyacılar ve Keresteciler Odası Başkanı Necmettin Toprak’ı ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.     

Başkan Karabıyık yaptığı ziyaretler kapsamında, yeniden güven tazeleyerek seçilen Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Memet Aslan’ı ve yönetimini tebrik etti. 

Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi veren Başkan Aslan, pandemi kısıtlamalarına rağmen sanayi esnafının üretimi hiç durdurmayıp, büyük bir fedakârlıkla üretime devam ettiklerini, ancak son üç yıldan bu yana ülke ekonomisinde yaşanan özellikle hammadde başta olmak üzere elektrik, doğalgaz, motorin ve nakliye ye yapılan yüksek miktardaki zamlardan dolayı sanayi esnafının çok zor günler geçirdiğini vurguladı.

Daha sonra Van Marangozlar, Mobilyacılar ve Keresteciler odası Başkanı Necmettin Toprak’ı ziyaret eden Başkan Karabıyık ve teşkilat mensupları demokratik ortamda yapılan seçimde delegenin büyük bir çoğunluğunun desteğini alarak oda başkanlığına seçilen Necmettin Toprak ve yönetimini tebrik etti.

Son olarak yeniden güven tazeleyerek seçilen Van Demirciler, Tornacılar, Tamirciler Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Akalın ve yönetimini makamında ziyaret eden Başkan Karabıyık ve heyeti hayırlı olsun dileklerini ileterek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER