Kanal M'de Vanspor konuşuldu

Van'da internet üzerinden yayın yapan Kanal M'de TFF 2. Lig temsilcisi Vanspor konuşuldu. Erhan Kurak'ın hazırlayıp sunduğu Futbolun Nabzı programına katılan gazeteciler, Vanspor'un son durumunu masaya yatırdı.

Kanal M'de Vanspor konuşuldu

  TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 69 puanla beşinci sırada bitirerek play-off'a çıkmayı garantileyen ve bugün sahasında Sakaryaspor'u konuk edecek olan Vanspor'un son durumunu Kanal M'de konuşuldu.

  Erhan Kurak'ın sunumunu gerçekleştirdiği Futbolun Nabzı programına katılan Vanlı Gazeteciler Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can, Kırmızı Grup'ta play-off'ta mücadele edecek  dört takımının şansının da eşit olduğunu, ancak bu maçların atmosferinin de sonuçların belirlenmesinde belirsizlik oluşturduğunu dile getirdi.

  Saat 20.30'da başlayan ve yaklaşık 1,5 saat devam eden programda, internet üzerinde sorulan sorular da yanıtlandı.

  Program konukları Ulutaş ve Can, Vanspor'a play-off maçlarında başarı dileğinde bulunarak, takımın play-off'a çıkmasında emeği olan futbolcular, teknik heyet, kulüp başkanı, yönetim, taraftarlar ve tüm kesimlere teşekkür etti.

  Vanspor'un bugün sahasında saat 16.00'da Sakaryaspor'u konuk edeceğini belirten gazeteciler, rövanşın ise 16 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de oynanacağını dile getirdi.

  Van Bölge Gazetesi:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29