Kamyon adlı tiyatro oyunu sahnelendi

İpekyolu Belediyesi, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Kamyon” adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Kamyon adlı tiyatro oyunu sahnelendi

İpekyolu’ndaki vatandaşları kültür-sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam eden İpekyolu Belediyesi, “Kamyon” adlı tiyatro oyununu tiyatroseverler ile buluşturdu.

Mehmet Baydur’un yazdığı Kamyon adlı tiyatro oyununda köyde bozulan bir kamyonetin iki köylü tarafından tamir edilmesi sürecini anlatıyor.

Van Devlet Tiyatrosu'nda sahne alan oyun, izleyenler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Tiyatro oyununu, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, eşi Cansu Aydın Hanımefendi ve ilçe protokolü birlikte izledi.

Aydın, “Bu oyunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlerle birlikte oyunu izleyen ve bizleri yalnız bırakmayan tüm tiyatroseverlere de buradan teşekkür ediyorum. İpekyolu Belediyesi olarak, zorlu bir pandemi sürecinin ardından kültür ve sanat etkinliklerinde sanatseverlerle sık sık bir araya geliyoruz. Bu kapsamda her yaş gurubundan insanımıza çeşitli etkinliklerle hizmet veriyoruz. İpekyolu Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerini yıl boyunca sürdürmeye devam edeceğiz. İlerleyen günlerde tiyatro, konser, sergi gibi etkinliklerle hemşehrilerimizle yine bir arada olacağımızı buradan belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29